DamlaNur29 Yaşayan varmı ilacı ne zaman içsem kusma hissi geliyor öksürük ile birlikte ve mide agrısı yapıyor bi ara bıraktım ilacı kusma hissi yoktu kusmadım da
Kubbraa DamlaNur29 berbatt bi his bnde kullanıyorum suan da yatmadan alsam uyuyamazsam kusuyorum sabah alıyorum kusturuyoo o demir tadi agzimda kaliyo igrenc sekilde
filizzzz DamlaNur29 ay ben ne cektm o haptan artık aglıyodu. içtiğim gbi istifra ediyodum arkasndan tekrar içiyodum saatlerce kendme gelemiyodum doktoruma söyledm baska yazdı
Aydeniz09 DamlaNur29 Yorumlara bakıyorum da herkes de çok kötü etki yapmış şaşırdım doğrusu😶 Bende sadece başlarda kabızlık yaptı.
DamlaNur29 Gkc2144 gyno ferro sanol kullandım oda mide agrısı yaptı sonra bunu aldım gene böle suan siz ne kullanıyorsunuz
Scorpion Sabah akşam almam gereken bir haptı. Sabah aldıgımda bendede bulantı yaptı. O yüzden sadece akşam uyumadan önce alıp yatıyorum ben.
DamlaNur29 Scorpion yemekten 2 saat sonra alıyrm oda aksam baya gec saati buluyo ve gece yatmadan kusuyrm dün zor yetıstım lavaboya
Gull77 Bende de aşiri karin ağrısı yapti onu değiştirip surup kan ilaçı kullanmaya basladim gayette memnunum doktorunuza söylerseniz değiştirir
Gull77 DamlaNur29 sağlık ocağında yazdırdım ben hani doktoruna gidemessen aile hekimide değiştiriyor ben gidemedim su vüristen dolayı aile hekimi yazdi kullandım sonra gittim özele doktorum sakıncası yok iyi yapmıssın devam et dedi
DamlaNur29 Aydeniz09 gel bide bize sor içmedim bi ara bıraktım decavit ile bu ilacı kullanıyodum decavit yab etki yaptı diye bıraktım buda yapıyomuş bunuda bırakcm şimdi mahvediyor beni haftaiçi başka yazdırıcm
fosforlukalem DamlaNur29 gyno ferro sanol kullanıyorum ben. Doktor önerisine göre yarım bardak portakal suyuna döküyorum içini. Hiç bulantı vs yapmadı. Doktorunuza böyle danışın isterseniz
DamlaNur29 fosforlukalem onu kullandım cok karın agrısı yaptı ve ac karna mide bulantısı yapıp kusturdu olmadı onu içicem bi daha yemekten 2 saat sonra doktora gidince danısıcam
mikican Bende dediğiniz gibi bir etki bırakmadı ama tek sıkıntım tuvalet 😔 afedersiniz ama dışkıdaki o koku o renk midemi bulandırıyor. Ne zamana kadar içicez bu hapı ya 😔