Cananoguz Bugün başlayan bir cilt kaşıntım var. Yüzümde yanaklarım, gözlerimin altına kadar kaşınıyor. İçten gelen bir kaşıntı. Bilemediğim için size sordum. Kullandığım herhangi bir ilaç ve vitamin de yok. Yardımcı olursanız sevinirim
Kiwi12 Cananoguz bendede aynı canım doktora dedim ama bişey demedi göz altlarim kanklarim kaşınıyor çenem ve deri döküntüsü var dudaklarımda sürekli catliyor kaniyr
EsraOzsusam Cananoguz benm yumurta alerji yapmıstı her gün yemekten kırmızı kırmızı olmustu bir de kasınıyordu biraz kestim düzeldi canım belki ondandır
Nursel45 Kiwi12 eskilerimiz şey derlermiş yüzü kaşınanın oğlu kafası kasınanın kızı olur derlermiş ondan sordum canım benim daha belli değil kafam çok kaşınıyor benimde 🤣🤣
Kiwi12 Cananoguz canım ben devlete gidiyordum ama bu virüsten dolayı gelme dediler mecburen özele gittim ilkkez doktor zaten soğuktu hastasına karşı çok şey sordum ama pek cevap alamadim
Mervesrht Cananoguz benimde ilk haftalardan itibaren kasintim basladi son haftalardayim suan ve cok fazlalasti . Hamileligin getirdigi hormonal dengesizlikten deri kurulugu cilt gerginliginden olan birsey. ( ama ozel bir cilk probleminde olabilir) kalamin solusyonu almistim ben eczaneden kasinti icin kullaniliyor. Cok faydasi oluyor ozellikle gece gelen kasintilarda