Derin_Demir meliccccc canım batuhan özmen benim doktorum ben memnunum onuda araştır birde norm tüp bebekte ahmet mehmet doktorlar var ikiz onlarda çok iyi bu doktorları bi araştır derim
[silindi] meliccccc evet kuzum olabildiğince idrara sıkışık git baya olsun hatta ilk üç ay doktor habire sıkışık gel die bagırıp duruyodu bana o zaman net görüyoruz herşeyini diodu sende öyle dene
nlycltk meliccccc benimde 26 şubatta kimyasal geçirdim o kanama ile gene hamile kaldım ama değer yükselmedi düştü geçen çarşamba kan verdim 6 ya düştü kimyasal dendi gene yarın bi hafta olcak hala kanamam gelmedi bende ya boş gebelikten korkar oldum bende doktorada gidemiyoruz
mmylmz meliccccc yaaa bı dakıka foruma göremedim hata verdı hep. cık erken daha nolur bırakma ıgnelerını sen pzt için bıle erken saha 1 hafta beklemen lazım. zaten Allah kkrusun birşey olacaksa kanaman olacak düşecek. sen lutfen bekle sakınce. 8 haftada görülen kalp atışları var.. bı karar verme lütfen kürtaj olma. dedıfım gibi Allah korusun ama birşey olacaksa kanaman olacak mecburı kıetaj olacaksın. şuan keyfi gıdıp olma bekle sakın
meliccccc mmylmz kurtaj olmayi asla kabul etmem canm zaten bebegim saglikli ben hissediyorum kanamam da durdu inanirmisin 👼 allahin izniyle kalbini duyucam ben 🤲baska doktorlarada gidicem rabbim biza bagisliycak evladimizi insallah🤲
meliccccc Lazanne cok sukur oyle bisey yasamadim canim. Kalbini duymayi bekliyorum insallah duyarim 🤲
mmylmz meliccccc aygul hocayı yazmışsın ben o kadına pek güvenmiyorum. senın eskı doktorun muydu? memnunsan gıt tabıkı amackorkma sabrer ınan çok erken daha kımı 6 haftalık duyar kımı 8 haftalık evet normal olan o. 6 haftadam sınra duyulması gerekiyor. sıkma canını sabrer bıraz. tup bebegı kıme yaptırmıştın kuzum? bu arada detaylı konuşmadık ankaradasın sende sanırım. bende burdayım.
Dlktpl meliccccc kanaman durduysa neden dusuk yapman lazım dıyolarkı bence sen bır hafta daha bekle nolur nolmaz
meliccccc Dlktpl bilmiyorum canim yaa inan allak bullak oldu kafam ama icim cok rahat.. benimle saglikla sihhatli buyuyecek bebegim baska doktora gidicem zaten insallah duyarim kalbinide🤲nolur dua et
meliccccc mmylmz aygul hoca ilk tup bebegimi yapmisti ama tutmamisti bi sorun oldugu zaman gel der her zaman... kendi tup bebek doktorumda bulent berker canim dunde ona gittim o soyledi bu yazdiklarimi maalesef😥 ankaradayim kuzum sincanda oturuyorum
Btl_89 meliccccc ağrın var mı parça attın mı siyah veya kırmızı kanaman tahmini ne kadar bende düşük yaptım aşırı derece de sancım vardı ölüyorum sandım benim önce kahverengi oldu sonra siyah siyah parçalar geldi 1 hafta sürdü bu böyle son iki gün aşırı sancı ve kırmızı şekilde kan vardı sonra da düştü
meliccccc Btl_89 canim ben 4 haftaliktan beri kanama yasiyorum kese yaninda kanama alani olusmus. Dendi. Ama oyle parca falan dusurmedim cok sukur bebegimde kesede gayet saglikli buyuyo dun kontrole gittim ama kalbini duyamadik maalesef😥
mmylmz meliccccc git bakalım aygül hocaya ne dıyecek. sakın olmaya çalış stres yok 1 haftaya duyacaksın inşallah