1prensannesiozge Kızlar genital bölgenizi nasıl temizliyorsunuz. Kuaföre mi gidiyorsunuz. Ağda yaptıran var mı. 27. Haftaya girdim artık zorlanıyorum kuaför de ağda güvenilir mi ?
Burcu 1prensannesiozge ben hep ağda kullanmıştım. Hamılelik dönemimde ılk baslarda kendım alabiliyordum. Ama şuan 38haftalığız tanıdığım kuaföre gidiyorm.
Figo 1prensannesiozge ben her banyoda kendim alıyorum böylelikle zorluk olmuyo temiz kalıyo ☺Çok zor oluyosa ayna koyun karşınıza daha rahat olur temizle mesi
Seherkara Merhabalar ben de Epilasyona gidiyordum gebe kaldığımı öğrendiğimden bu yana gitmiyorum doktorum 3 Aydan sonra bi sakıncası Yok dedi ama emin olamadığım için şu an beklemeye aldım epilasyona devam eden var mı aranızda acaba?
Sanemiko Seherkara bende hamile olduğumu öğrenınce ara verdim cnm. Bitmek üzereydi aslında. Bakalım hormonlarla beraber artacak mı☺
Minnosunannesi Bende epilasyona gidiyodum yarıda bırakmak zorunda kaldım aslında bitmiş gibiydi ama hamilelikle baya coştular şuan eldivenle alıyorum en rahatı o geliyor 🙈
ZehraGarip Minnosunannesi Merhaba kızlar bende katıldım çok şükür artık hamişlerin arasına 4 haftalık hamileyim bende Ateş basması kasık Ağrı'sı oluyo ara sıra ve de Can'ımı sıkan şeylerde var sevdiğim bi kaç kişiyle. Sevincimi paylaştım fakat bildiğiniz gibi laf yayıldı gitti sonrada istemessende eskilerin lafı aklıma geldi ya nazar değerse diye ama bu sadece batıl bi inanç dimi ? 😊😊😐
1prensannesiozge Bende normal de eldivenle alıyordum ama göbek büyüdükçe zorlaşmaya başladı çok da zorlamak istemiyorum. Tüt dökücü kremler falan ne kadar sağlıklı acaba Doğum geçene kadar. Bide aniden bi Doğum olsa nasıl alıcam bundan çekiniyorum cidden kızlar. Böyle konularda çok hassasım temiz bir zamana denk gelir inş yada vaktim falan olur 🙈
Hazelkuru 1prensannesiozge bende eldivenle alıyorum ama kesinlikle tüy dökücü kullanma kimyasal oluyo içinde kuaföre git ağdayla aldır canım
uzumveannesi Ben de epilasyona gidiyordum. 3 ayım doldu sanırım bu hafta gidicem o doğuma kadar idare eder beni. Ben araştırdım da lazerin bir zararı bulunamamış çünkü yağ tabakasından aşağıya ulaşamıyormuş ışınlar.
Elifece Bende lazeri yarıda bıraktım mecbur . Lazer yapılan ortamda radyasyon olduğu İçin gitme dedi doktorum . Jiletle idare etmeye çalışıyorum 😣
Vitaminimm Tatile gittim diye ara vermiştim sonra da hamile kaldığımı daha öğrenmeden hissedip lazerciimi arayıp ben artık gelmicem dedim bıraktım o gün ve ağdaya gitmeye başladım ilk defa ağdacıya gittim sanırım bundan sonra da öyle yaparım. Lazerden önce hep kendim yapardım ağdamı ama artık yapamıcam 😂
Dsa bende lazere başlamıştım sonra bacaklarımı yakmıştı yeni başlayan bir kız bırakmıştım. İyi lise bırakmışım hamilelikte yine eskisi gibi olacaktı. Sonra jilete başladım. Tam Ağdaya alıştırmıştım ki! Hamile kaldım. İlk 3 ay gitmek istemedim. Yine jilet şimdi temiz bir yere gidicem bakalım inşallah mikrop falan kapmam. Kadınların çilesi bitmez anacım.
Gamzeli_1 Meltemkskn SinemSinem Dsa Akademisyenanne Evet ağır kasa araba istemiyorum hafif olsun istiyorum🤗 tavsiyenizi dikkate alcam Akademisyenanne
Mehtap Bende epilasyona başlamıştım mecbur bıraktım,Jilet durumu çok kötü ya hergün almak zorunda kalıyor insan,Doğuma hazırlıksız yakalanıcam diye ödüm kopuyor😱
Semah Ben hep ağdaya gittim, sanırım devam da edicem hamilelik boyunca. Soruşturdum ama bi zararı yok dediler. O yüzden devam ediyorum 👍🏻☺
Ipek Ben hep eldivenle aldim eldivenle almaya da devam ediyorum ☺ 39 . Haftadayim koy onune aynayi al eldivenle en rahati, cok ta zorlanmiyorum
rmysaa06 Aslında sağlık açısından problem yapmıyormuş lazer ama gebelik döneminde hormonlardan dolayı bitme olasılığı düşüyormuş bu yüzden genelde insanlar doğumdan sonra gidiyor