Betul1989 Kızlar 24 haftalık hamıleyım ve 55 - 69 14 kılo aldım cok fazlada yemıyorum kafayı yıcem neden kaynaklanıyor malum hareketsızlık var ama doktor sekerın yuksek gibi tekrar kan ver dedı bundan da kaynaklanır mı
Zeyzey90 Betul1989 Oo bayağı hızlısınız. Beslenme şekline çeki düzen verip hergün egzersiz yaparsanız toparlarsınız bence 👍🏼 Evde yapılabilecek birsürü video var youtube dan bakabilirsiniz. Hem motive olur
Betul1989 nur-kara tansıyonumda Bı sıkıntı yok gorunur Bı sekılde demır hapı ve d vıtamını kullanıyorum
Islim123 Betul1989 şekeriniz yuksekse ekstra dikkate tmenizbgerekir hem aşırı kilo alırsınız hemde bebeğe zararı olur doktorunuzla konuşup bi uzmandan yardım almanızı yahut netten bakmanızı tavsiye ederim
Mekamu Betul1989 şekerin yüksekse hem fazla kilo alırsın hem de doğumda risk olabilir. Ama doktor ölçtükten sonra tedavisine başlarsa baştan çözersiniz
Minikkusum_ Bende 28 haftaligim 57 yle hamile kaldım 71 im baya kilo aldım şeker varmıdır bende de acaba doktora gidemedim daha
Betul1989 Minikkusum_ olabılır bılmıyorum Kı tesellı ıcın diyo gıbı algılanabılırım ama olumune yesem tamam dıcem cunku anca oyle alınır bu kılo 🤔🙂