Nrglzrl Ozgee11 sağol canım inşallah🙏🏻Ben 8 li yaptırdım indirimli 150 küsüre geldi birde abi tişörtü yaptırdım hepsi 193 tuttu🥰
Nrglzrl Pericamci Silivri’den albebek mağazasından 750 tlye almıştım galiba canım online sitesinde fiyat yazıyordur unuttum yanlış bilgi vermeyeyim 🥰
s_e_d_a Nrglzrl merhaba bu heyner tipi beşik mi acaba bende böyle istiyorum da cibinlugi nereden temin ettiniz özel bir ölçüsü oluyormu hepsi standart mi bu arada aldıklarınız harika sağlıkla gelsin yavrunuz
Nrglzrl s_e_d_a merhaba teşekkür ederiim😘Beşiğin markası babytech 60×120 ölçülerinde ve cibinlik uyku seti takım olarak satılıyor fiyatıda gayet uygun beşik arayışındaysanız bu markaya bakın derim😊
Roje Nrglzrl bizde hiç bu kadar alınmaz 3 yada 4 takım bile fazla görülür bizde bı yasa yetecek kadar hediye gelir
Nrglzrl Roje bu kadarda babannemiz yurt dışında o almış anneannemizde öyle 🥰 ben herşeyi giydirmiyorum maalesef o yüzden çevredekiler bilir beni kıyafet almazlar pek😂alsalarda yine alırım ben durduramam kendimi😂😊
Prensannesii38 Nrglzrl besık nerden aceba ayrıca hepsı harıka Rabbım hayırla kullanırsın ınsallah saglıklı sıhhatlı 👼🏼
Nrglzrl Prensannesii38 amin inşallah teşekkür ederim🥰😚albebek sitesinde bulabilirsiniz ben mağazasından aldım😊