Deletedmom133 Nrglzrl canim keske büyük alsaydin Çünkü Bebek kıyafetlerini kalıpları o kadar da büyük olmuyor ve bunları giyene kadar çoktan büyümüş oluyor 10 aylık bir anne olarak tecrübelerime dayanarak söylüyorsun ama hepsi çok güzel maşallah güle güle giysin
Gurbetkusuu06 Nrglzrl Rabbim sağlıkla sıhhatla giymeyi nasip etsin inşallah hepsi birbirinden güzel 😊
Oznuruzun Nrglzrl hepsi mükemmel harika bende ikinciye hamileyim nisan sonu cinsiyetimizi öğreneceğiz inşallah şuan 13+5 gunluguz bebegimle bende alışveriş yapmak istiyorum inşallah virüs kısa sürede biter de bende alırım böyle ciciler
_Mother_ Nrglzrl maşallah hepsi çok güzeller sağlıkla gelsin mutluluk ile geydirmek nasip olsun inşallah 🤗 🤗 netten aldıysan kıyafetleri hangi site canım çok beğendim hepsini
Nrglzrl Oznuruzun benimde 2. Hamileliğim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah😊tez zamanda geçer bu kötü günlerimiz inşallah🤲🏻😚
Nrglzrl _Mother_ amin canım inşallah😚geneli LCWaikiki, H&M ve Zara marka canım isimli hastane çıkışı tugbakugu_forbaby sayfasından 🥰
Esra_gunes Nrglzrl masallah canim Rabbim hepsini gule gule iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin yok yok valla ayni haftadayiz sizinle benimde ikinci hamileligim Allah nasip ederse bir oglum var simdi kizimizi bekliyoruz sadece 3 tane tulum atlet 0-3 aylik 3 tanede 3-6 aylik aldim bu kadar onuda hastane icin ilk cocugumdada oyleydim dogduktan sonra alirim insallah ne lazimsa bende biboron memek navresim battaniye onumuzdeki aya almayi dusunuyorum geri kalanida dogduktan sonra ama siz iyi etmissiniz hepsini birden Rabbim gule gule giydirsin insllh
ilkjnt Ahh ahh bende ne hayaller kurmuştum . Söyle eşimle ve annelerimle bebek alış verişi yapmak, gezmek dolaşmak . Hepsi yalan oldu 😔
Nrglzrl ilkjnt olsun canım üzülme geçer bu günler inşallah 🤲🏻ben çoğunu online sipariş vermiştim daha temiz geliyor öyle😂😚
Yasesdu Nrglzrl çok güzeller güle güle kullanın inşallah🙏🥰giyim eşyalarını nereden aldınız acaba tulumları falan
Deryadgm Nrglzrl hepsi çok çok güzeller Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin,bende oğluşuma çok şeyler aldım ama sizinkilere bakınca az almışım diyorum🙄
Nrglzrl Deletedmom133 7 yaşında bir oğlum daha var canım😂evet haklısın ama yinede kullanılıyo çoğu kıyafeti😊hevesle alıp hiç giydiremediğimiz de oluyor maalesef 🤷🏻♀️
s_e_d_a Nrglzrl merhaba bu heyner tipi beşik mi acaba bende böyle istiyorum da cibinlugi nereden temin ettiniz özel bir ölçüsü oluyormu hepsi standart mi bu arada aldıklarınız harika sağlıkla gelsin yavrunuz
Prensannesii38 Nrglzrl besık nerden aceba ayrıca hepsı harıka Rabbım hayırla kullanırsın ınsallah saglıklı sıhhatlı 👼🏼
Tstnptt Nrglzrl bende bu beşikten düşünüyorum cnm nereden ne kadara aldın sağlıkla kullan bütün eşyalarını paşanın inşallah