ayminaninannesi Cuma günü beta 50 idi dün karnım ağrımaya başladı hafif kahve ve açık pembe tonu kanama oldu acile gittim tekrar kan verdim oradaki ebe adet kanaması olabilir dedi betaya baktılar 14 e inmiş kimyasal gebelik olabilir kanama oluncada beta düşebilir sen kanaman bitince tekrar kan ver değerin yükselebilir dedi umudum bitti suan çok kötüyüm sizce yükselir mi mutlaka tekrar kan ver dedi bana kafam durdu 😔😔
Busra0748 0Cerenk canım benim normal adetim 30 ocaktı.30 ocakta oldum sonra bi daha 12 şubatta 3 gün kanama gördüm yolculuktaydık hava değişikliği sandım.Soluk pembe son gün kahverengi yoğun oldu.Karın ağrım sancım oldu her zamanki gibi.Bu durumdan 2 hafta sonra şubatın sonunda kam testiyle hamile oldugunu öğrendim😍
0Cerenk Busra0748 hala gidemedim canım ben hastaneye merak ediyorum ama bi yandan da bekleyeyim ümitlenmeyeyim diyorum😔
Sbnm06 @0Cerenk peki adet zamanına yakın mi oldu şuan bende aynı şeyleri yasiyorm ama benim adetime 9 gün vardi ilk defa bu durum ile karşılaştım yerleşme olsa böyle adet oluyorms gibi olmaz diyorlar sadece 1 kaç gün lekelenme peki ya bu ne:( sen de son durum ne
0Cerenk Sbnm06 ben adet günümde yaşadım bu durumu canım 6 nisan da, şuan diğer adet günüme kadar beklemedeyim, test yapmadım henüz, 3 mayısa kadar bekleyeceğim.