Öncelikle 39 haftaya kadar normal diyodu doktorum sonra 39+3 de gittim dediki bebek hem iri hem kanala girmemiş seseryan yapcam dedim olmaz ben asla sezeryan istemem ilk doğumum normaldi ve cok güzeldi kesinlikle normal istiyorum kadın inat etti ben seni asla normal doğurtmam risk alamam dedi pendik medipole gidiyorum bu arada canan acara 🤭 neyse dedim bi düşünim diyerek cıktık odasından pazar günüydü eşime dedim başka hastaneye de gidelim emsey hastanesine gittim aynı gün ordada nöbetci bayan doktora göründüm oda normal denenebilir falan ama bugun yoğunum hastanede tek doktorum falan kısacası bana bugun git yarın gel dedi kafam iyice karıştı kendi doktorum asla normal olmaz diyo bu denenebilir diyo gene tatmin olmadım ertesi güne yani pazartesiye pendik yüzyıl serap hanıma randevu aldım geldim ona güveniyorum prof bi doktor oda normal olmaz bende seni normal doğurtmam sezeryan olcaksın deyince artık teslim olmaya karar verdim ve kendi doktorum cananı aradım ben karar verdim seseryan olcam oda hastane gel tetkiklerini yaptır yarın sabah ameliyata alalaım dedi ben nasıl korkuyorum ama 😂😌 pazartesiydi gittik tahlilleri herseyi verdim eve geldim salı sabhı uyandık 6:30 gibi hastanedydik beni ameliyata hazırlıyolar önlük dür damaryoludurr vs ben her gelen ebe hemşireye cok korktugumu soylüyorum onlar beni sakinleştiriyo falan neyse saat geldi 9 a hadi dediler gidiyoruz aynı bulunduğum odamdaki yatagımla beni aşaya ameliyata indirdiler eşim yanımda sonra ben içeri girdim o kapıda ben cok korkuyorum buz gibi biyer ve korkunc önce enestezi uzm geldi öne eğilmem gerektiğini söylüyo ama canım cok yandı iğne olana kadar bi 10 dakka lanet iğneyle ugrasıldı benim korkum felaket arttı tabi uyuşmıcam falan sanıyorum 😂 anestesi doktorunu deli ettim hala hissediyorum hala kıpırdatıyorum falan derken iğne yapıldıktan bi 5 dakka sonra belden aşam yok hala cok korkuyorum sürekli hemşireler oraki personel beni sakinleştirmeye calışıyo falan neyse anestesi dk da cok ilgilendi saolsun kesiyolar hissediyomusun falan diye dalga geçiyo benle😂😂 bende gerçekten kestilermi falan diyorum valla diyo kestiler 😂 ozman bi rahatladım kesmişler falan hiçbişey duymuyorum ama itiş kakış hep hissediyorum sonra bebeğim doğdu ameliyat hanede bi grgur şamata aa bu beebk cok tatlı tombiş falan iri bi bebekti herkesin kucagında geziyo foto cekinmek için 😂 tabi o an ck mutluyum neyse taki ameliyattan cıktık ameliyat esnasında bi ara korkudan nefes alamadım oksijen verdiler kusdum falan buralarıda geçmim dedim 😂 neyse cıktık bi yerde bi 20 dk beklettiler beni tonaiyon falan takibi neyse odaya cıkarttı sonunda 1 saatte benim narkozun etkisi geçti kişiden kişiye değiliyomus kimininki 6 saat sürüyomus falan ilginç benimki 1 saatte geçti geçmez olaydı bir ağrı ama felaket kesik yerim ayrı gaz sancısı ayrı karnım cok acıyo ayrı belimin sağ tarafı nefes kesen bi ağrı iyi gecmedi yani anlıyacagınız sonra ilk yürüyüş dedikleri lanet sey yanlız 2 adım atabildim felaket zordu benim için ilk gün berbattı 2 günün sonuna doğru hafiften kendime gelebildim 3. Gün cıktık hastaneden ilk bir hafta cok cok acılı ve agrılı geçti suan 10.günüm yataktan cok daha rahat kalkıp yatabiliyorum ameliyat yerim hala baya acıyo ama tabi her geçen gün daha iyi oluyo asla dinmeyen ve sürekli olmayan bir bel agrısı cekiyorum sag tarafta nefes kesen buda biter inş bebişimle ben iyiyiz suan ama lütfen asla kendi isteğinizle sezeryan olmayın benim zorunluydu ve hayatımın en berbat dönemiydi normal ide yaşadım sezeyanıda normal mükemmel bi dogum şekli geme diyorum gene derim ve hep derim insanların normal doğum sancısını asla cekemm falan demesi cok komik o sancıyı beş gün üst üste cekseydim de bu sezeryan illetini olmasaydım diyorum umarım hersey gönlünüzce olsun benim için seseryan doğum her türlü ölüm gibi bişeydi hem kendim için hem bebeğim için için kalitesiz bi doğum şekli normal doğumda doğurur dogurmaz bebegini kendin alıyor emszip öpüp kokluyoken sezeryanda inanın kucagıma alasım gelmedi emzirmedn emzirmeye zorla alabildim canımın acısından baya uzun oldu kusura bakmayın benimki cok cok zordu ama her insanın aynı olcak diye bişy yok allahım herkeze kolay güzel doğum nasip etsin saglıkla kalın 😘😘suan bebğim 11 günlük dua bekleriz sarılıgımız var 😞