TugceCakir Defne-cicegim bende Allahjn izniyle çarşamba olacağım sezeryan o kadar kötü şeyler duydum ki güzel şeylere ihtiyacım var
Ssultann Defne-cicegim canım hiç korkma 6 nisanda bende oldum sadece ilk yürüyüşte sakin ol yere bakma ve sonrasında bol bol yürü çabuk toparlanırsın
_defnee Defne-cicegim Tavsiyem ağrın olduğu an hissetmeye başladığın an ağrı kesici iste canım. Birde tuvalete çıkmaya çalış hep özellikle büyük tuvalete. Ağrıyı hafifletiyor
Nisannasell Iki ay önce sezeryan olmus biri olarak tek tavsiyem boşuna heycan sters yapma cok kolay olcak canım bana inan ben cok korktum boşu boşuna diyorum hep rabbim hayirli dogumlar nasip etsin inşallah ❤🤲🥰
Defne-cicegim Nisannasell amin inşallah Bizim de öyle olur. Şu süreçten dolayı eşimle ikimiz olacağız sadece umarım yaparız hastanede🙏
Nisannasell Defne-cicegim yaparsiniz canm emin olki daha iyi olur karisan olmaz en azindan yapamayacak hic bişey yok sana tek tavsiyem ilk ayaga kalınca sezeryan bölgeni elinle tutarak kalk bide dümdüz önüne bak yoksa başın döner ben yere baktim sonra kafami kaldirip önüme bakinca hic zorlanmadım 🤗
Nisannasell TugceCakir valla belki kişinden kisiye değişir canim ama korkulcak hic bisey yok ben boşuna 9 ay boyunca korkup sters yapmışım ilk 4 gün yatip kalkınca zor oda gayet normal onun disinda dogum yaptiktan sonra bana msj atip sen haklıymişşin diyceksn canm 🥰
Nisannasell Defne-cicegim ben genel anesteziyle oldum canim sabah 10 da dogum yaptım 4 gibi falanda yürüdüm ama sonradan hic yatmadim ki cabuk toparlanmami ona borçluyum
Nisannasell TugceCakir at canım at bol bol yürü ne kadar çok yürürsen okadar cabuk iyileşirsin unutma
Nisannasell TugceCakir ne demek canım rabbim kurtarsin msjini bekliyorm artik hayirli dogumlar simdiden ❤❤🤲