hulya1406 O andaki düşünce farklı oluyor ondan ben hiç utanmadım ilk bi çekiniyor insan sonra işinin ehli doktor diyorsun sıkıntı olmuyor alttan muayenede oldum hiç korkulacak bişey yok kasarsan iyice acır rahat olacaksın.
Aycankrdg 1Vera_ hayır utanma zaten etek gibi bişey giydiriyor doktor ilk muayenede bakmadan yapıyo. Ama devamında tabikide ebeler falan bakıyo. Ama emin ol utanmak aklına bile gelmicek 😂 dünyanın en doğal şeyi zaten.
Sunay10_ Aycankrdg açılma için ada çayı hurma demle iç canım hareket et inşallah Allah’ın izniyle açılman olur
Pamukeller Aycankrdg Devlet hastanesinde doğum yapan anneler, bütün hastaneler normal doğumda önlük veriyor mu yoksa kendimiz bi elbise mi almalıyız ?
Aycankrdg Pamukeller yok canım sen baştan aşağı soyuncaksın önlük veriyorlar. Elbise falan alma sakın. Bütün hastaneler aynı özel devlet farketmiyor.
Aycankrdg Pamukeller valla ben bi pijamayla idare ettim. İki tane alsan yanına yeterli olur. 24 saat kalıyosn zaten hastanede. Ama kesinlikle hasta külodu al ilk çok kanaman oluyo pedler yeterli olmuyo