Adnuf Merhaba 32 haftalik hamileyim erken doğum riskim var virüs sebebiyle hangi hastaneye gideceğimi şaşırmış durumdayım. Yardımlarınıza önerilerinize ihtiyacım var.
Esra_3929 Adnuf bence eray bey tavsiye ederim 35+2 yin ve doktorum evet kuvez yok ama erdem hastanesi yle anlaşması var benim evime de cok yakın mükemmel bir doktor oyle 5dk bakıp bırakmıyor bebegin her kontrolu de tek tek inceliyor her yerini
Gurdallss Adnuf Günesli erdem hastanesi mihriban museyava toptas :) kesinlikle tavsiye ederim canim ben cok memnunum doktorumdan
MerveLiva Adnuf bende seninle aynı durumdayım canım sancılarım erken başladı ve hep medicalparka gdiiyrdum pandemi olmuş ve gittiğimde hep kfeste maskeli hastaları görünce ürktüm bir dha gitmeyi düşünmyrum Nisa hastanesini aradım hemen pandemi değilmiş ve vaka dahi Kabul etmiyormuş habernz olsun pazartesi ilk defa oraya gidicem hiç istemezdim son ayımda doktor değişmeyi ama gözle görünce korkuyor insan
Adnuf MMelike123 eray beyi duydum ve evime cok yakin tek sorun erken dogum olursa küvez sorunu.tesekkur ederim
Ruveyda_ MMelike123 merhaba canım ben eray beyin ismin çok duydum kendisine gitmeyi düşünüyorum haftaya dogum fiyatları hakkında bilgin var mı
MMelike123 Bende yakın oturuyorum elimden o hastane çalışıyor Erdem’le anlaşmaları var diye biliyorum herhangi bir durumda oraya gönderiyorlar biliyorsun yakın zaten
Glten Ruveyda_ normal doğum 1500 zorunlu sezaryen 2000 isteğe bağlı sezaryen 2200 canım Eray beyin doğum fiyatları
Alyami Ruveyda_ bende oraya gittim ilk defa geçen hafta ve çok çok memnun kaldım hayırlısıyla orda doğum yapcam. Normal doğum fiyatı:1500 ,Mecburi Sezeryan 2000, isteğe bağlı sezeryan 2200 tabi gece ve hafta sonuna denk gelirse doğum ek ücret var
Svlyklc93 Gurdallss bende 35+5 teyim Sefaköy’de oturuyorum medipole gidiyordum ama bazı sebeplerden hastane değiştirmek zorundayım güneşli erdem hastanesinde doğum yapmak istiyorum muayene ve doğum ücretleri hakkında bilginiz varmı acaba hastane den memnunmusunuz
Gurdallss Svlyklc93 bende medipole deniz hanima gidiyodum hastane değiştirdi o yuzden erdeme geçtim bende. Erdem hastanesinin fiyatlari cok uygun muayene 80 lira normal dogum 1200 lira sezaryan 1500 lira canim, doktorumdan coook memnunumm
Svlyklc93 Gurdallss fiyatları iyiymiş doktorlarıda iyidir umarım şimdi hangi doktorda doğum olur meçhul normal olacağı için teşekkür ederim 😊
Sevgigursoy Gurdallss pandemi hastanesi değil mi , ben medicineye gidiyorum doktorumdanda memnunum ama pandemi hastanesi olunca ister istemez korkuyorum yine
Svlyklc93 Gurdallss canım bugün gittim hastaneye ama Mihriban hanım yoktu Nesrin hanım vardı benden bir sürü tahlil istedi normal mi o kadar tahlil istemesi senden istediler mi
Afrze Sevgigursoy bende medicine gidiyorum. Aynıyiz sizinle . Çarşamba gidecez tekrar. Aylık kontrole rutin
Esrakurukuz Sydylmz hayır değişmez SSK olmasa bile hamili siğortası ve ya analık sigortası diye geçen bir sigorta var hastane bildirseniz Bilgi verirle r
Bsraskmn MerveLiva nisa hastanesinde virüslü vaka görülmüş 5. Katını kapatmışlar diye yazmıştı forumda birisi bende bunu görünce oraya gitmekten vazgeçmiştim şimdi siz böyle diyincede bilemedim eminmisiniz ben 9 haftalık hamileyim ve hiç doktora gidemedim korkuyorum ona göre gitmeyi düşünürüm belki
mutluanniss Adnuf MerveLiva Adnuf Merhaba Medicine hastanesine gidiyorum bende Derya Sivri Aydın doktorumda gayet ilgili. Ve bence oldukça temiz bir hastane tavsiye ederim
Sevgigursoy Afrze Normalde Sibel baruta gidiyordum ama ilgisiz geldi Rahime hanıma gidiyorum şimdi çok memnunum ilgili doktor