Rk123 Kızlar hamilelikte 9. Haftama girdim, sürekli üşüyorum eşim evde kısa kolluyla dururken ben kat kat hırkalar giyiyorum kansızlığım da yok aynı durumu yaşayan var mı?
gulkara88 Rk123 ben yanıyordum ilk haftalarda sürekli ateş basıyordu. Kışın ortasında evde tişörtle geziyordum. Üşüme hiç olmadı bende ama belki farklı etkileri vardır tabi.
ayazmoms41 Rk123 canım bende hep üşüyorum valla elim ayağım buz gibi hiç ısınmıyorum benimde kansızlığım yok bazı insanlar çok üşür bazıları yanarmış bizde üşücez galiba böyle
Sevdiss_17 Rk123 bende 8 haftalik hamielyim esim ev yaniyo diye bide evimiz cok cok gunes goruyor ben simdi kombi 40 da yaniyor ustumde hirkam battamiyem uzaniyorum ayaklarim tum vucdudum donuyo resmen kizimda kasim ayinda hamilr akldim ama bu kadar usumedim bu gebelik beni benden aldi
Rk123 ayazmoms41 nisanın ortasında ufo açtım karşısında oturuyorum o derece yani. Ben de genelde sıcak basar diye biliyorum ama demek üşüyenler de oluyor biz gibi
EsraDeniz24 Rk123 ben 39 haftalığım hep derlerdi sıcak basacak falan ama hiç basmadı hep üşür haldeydim halen öyle 🤦🏼♀️😃
ozgeyns Rk123 sen UFO açıyorsun biz soba yakıyoruz daha hava ısınmadı ki nisanda da olsak üşemen normal
sukayhanacar EsraDeniz24 cinsiyet erkek mi ? hep üşüyenin cinsiyeti erkek sıcak basanın kız derlerde merak ettim 🌸
Rk123 ozgeyns herkes incecik giyinip geziyo evin içinde ben baya kalın kazaklarla falan geziyorum normalde kışın bu kadar kalın giyinmezdim terlerdim o yüzden bi gariplik var gibi
sukayhanacar Rk123 ben çoğu kişidem duydum ama doğru mu değil mi hiç bilmiyorum😂 ben de aksine yanıyorum mesela bazen ayaklarım üşüyo sonra yanmaya başlıyo anlam veremiyorum😆