MerveArslan Arkadaslar 14 haftalık gebeyım hamıle kaldıgımdan berı gece uyurken horlama sorunu basladı sızde de varmı nasıl bı yol ızlıyosunuz varsa. Sımdıden tesekkurler cevaplar ıcın 😊
Ladess MerveArslan bende de aynısı ,burun içi nemlendirme için merhem var ya da az vazelin sürebilirsin
NeslihanPiaAbac MerveArslan merhaba ben okyanus suyunda buldum çareyi sık sık boşaltıyorum burnumu rahatlıyorum
Annemine MerveArslan valla canm ömrümde horladığımı bilmem. Ama 8.aydan itibaren horlamaya başlamışım. Ki kendi horlamama uyanır oldum düşün. Normal galiba horlamamız.😂
Zeynpaysimannesi Bende yaşıyorum o sorunu malesef 19 haftalığım, doktoruma bütün açıcı sprey verir misiniz dedim olmaz bebeğe zararlı dedi vermedi , geceleri uyuyamaz oldum 😒😬
Tansu36 39 haftadayim eşim çekmiş video ben inanmiodum 😂 evde baya baya horluom öyle böyle değil hayvan gibi hemde 😂 hiç birşey önermedi doktorum
Annemine Tansu36 benimde eşim çekmiş beni hemen sildim ve çok utandm. Bazen eşim gece hiç uyayamadım. Ama yine uyandırmıyorum seni dedi. Hele bi gece öyle horlamışım ki uyandırmak zorunda kaldı beni 😂😂😂😂
Narinim Aynen bende 9. Ayimdayim aylardir horluyorum esim bikti usandi resmen. Adamcagiz surekli sesime uyaniyor 😑 dogursamda kurtulsam su horlamadan. Burun bogaz tikanikligi balgam nefessizlik hepsi bir arada
aysenturna Geceleri yatmadan once burun deliklerime susam yagi suruyorum bir nebze de olsa rahatlatiyor 😊
Gzd MerveArslan valla canım bi yol izleyemiyorum baya horluyorum😂 ağzım açık uyuyorum yoksa nefes alamıyorum, eşim baya dalga geçer oldu😒
SeydaOz Benim burnum kırık ben zaten zorlukla nefes alıyordum şimdi ise hiç alamıyorum yaaa geceleri ağzım açık uyuyorum boğazım kuruyor uyanıyorum su içiyorum hemen bu arada 16 haftalığım
MerveArslan Doğurana kadar devam horlamaya o zaman 😂😂. Bizimkide dun yatakları ayırdı oturma odasında yatmıs ben uyuduktan snra 😂😂😂
DamlaatanPardn MerveArslan sanırım hepimizde var bu sorın. Okuduğun kitaplarda hamilelik döneminde mukozal sıvıların arttığı yazıyordu. Buda burun tıkanıklığı akıntısı vajinal akıntılara sebep olurmuş
Hasibe MerveArslan bende 12 haftadan beri burun tikanikligi yasiyorum doktorum uygun spreyi verdi suan 36+4 deyim hala o spreyi kullaniyorum ayrica soguk buhar makinesi almayi deneyebilirsin ben sprey ve buhar makinemle cozdum benim alerji kaynakli dogumdan sonra gecer dedi doktorum insallah gecer cok zor oluyor