Niglebsatrkep 8+ 6 günlük hamileyim ve 2 gündür mide bulantıların çok fena saatte 3 kez kusuyorum heryerim titriyor mos mor oldum hiç birşey yiyemiyorum mide bulantı hapları bike çare değil napmak lazım serum yiyip rahatladım diyenler varmış ne serumu acaba doktora söylesem anlar mi kapıcam bilmiyorum çok kotuyum.
Dilaam Niglebsatrkep ben midem bulanınca limonun üstüne tuz döküyorum cok fazla abartmadan yalıyorum cok iyi geliyo Allah sifa versin insAllah gecerde rahatlarsın
sercen Niglebsatrkep cnm ben serum vurdun 6 tane hemde içine mide yanması mide bulantısı ve vitamin ilaci koydular cidden ışe yaradı onu vurunca cook itiydim
Melisa07 Hemen beyaz leblebi! Aynı şekilde çektim bulantıyı sabah yataktan kalkmadan başucumda bulundurduğum beyaz leblebiden biraz yiyip öyle kalktım günlerce ve çok iyi geldi , mutlaka denemelisin her bulantın olduğunda birazcık ye
Niglebsatrkep Melisa07 beyaz leblebi limon hiç birşey fayda etmiyor hiç birşey allahım yardım etsin mübarek cuma günü cennet gercekten de anaların ayağı altındaymış.
Tansu36 39 haftadayim her sabah hâlâ kusuom canım limon kokladim cubuk kraker leblebi hiç birşey fayda etmedi ben çok su içtim kusunca şu geliyor daha iyi hissediom çünkü aç karnına kusunca sarı bir su geliyor çok acı ve o berbat ben 5 ay şiddetli çektim şimdi sadece sabah akşam 2 defa
Alyaa Niglebsatrkep canım bende öyleydim serum takıyorlardı bir saat sonra yine aynı oluyordum şimdi doktor bana diğer diye bir ilaç verdi onun sayesinde iyiyim ama etkisi geçince yine aynı oluyo içer içmezde fayda ediyo
Betul3425 Niglebsatrkep serum biraz rahatlatıyo ama tamamen geçirmiyo canm. Bende 1 hafta çok kötü oldum en sonunda serum aldım 😞
Oglumunannesiyim Niglebsatrkep doktor anlar tabiki gebe olduğunuzu söylerseniz ona gore ilac veriyorlar zaten. Allah iyilik versin ☺