gulumse0611 Demin tuvalette çamaşırımda hafif leke gördüm açık pembe gibi kusura bakmayın söylüyorum ama küçük de bi parça çok acık pembemsi ne yapmalıyım şimdi ilk defa yaşıyorum bunu uzandım sadece şimdi hafif ağrım da var 😞ikizlere gebeyim çok yeni bugün 6+5
Ozemmerdn gulumse0611 aynisini yasiyorim suan ilac aldim progestan 100 die doktoru aradim ulasabilecegin doktor varsa bi sor canim sende
gulumse0611 meliccccc off öyle zamanda olduki aciller açıkmıdıd sokağa çıkma yasak ve eşim yok görevde
gulumse0611 Ozemmerdn malesef yok numarasını almamştm doktorun zaten ilgili değildi değiştircektm bu oldu sizin devam etti mi kanama bnm şimdi baktım yok gene olurmu ya
Gunsss Bu haftalarda oluyor benimde olmuştu ve doktorum progestan verdi. Ama sizin ikizmiş Farklı bir durum olabilir doktora görünün mutlaka
gulumse0611 Ozemmerdn bana da iğne verdi. 50. Mg günde birkere bide serum takıldı ultrasonda bakılmadı
cnntylmz gulumse0611 gecmis olsun canim iyi gelir insallah . Stres yapma benim 3 haftadir devam eden kahverengi akintim var bebegim iyicok sükür bebeklerin nasil neden olmus kanama?
gulumse0611 cnntylmz işte bakamadıkki doktor yoktu hiç kimse yok ilgilenmediler zorla doktoru aradk iğne verdi kendimiz aldık yaptrdık şimdi yatıyotum pazartesi başka doktora gidicem artık ona gitmicem gelmedi bile inşallah geçer ya ikiz bide daha kalp atışı bile dinleyemedm bn gitmedm
Ozemmerdn Benimde hala devam ediyo 2. İlaci ictim bugun ama az geliyo yogun degil. Allahim insallah düzelir ikimizinde
gulumse0611 Ozemmerdn bnmde öyle gece biraz biraz olmuş ama sadece tuvalette görüyotum çok açık kahverengi sizinde öyle mi bugün ikinci iğneyi olucam inşallah
Kara07 gulumse0611 bana iğne ve fitil verdi canım doktorun daha iyi bilir inş sorunsuz ilerlesin İkimizinde 🙏🏻adet gününe göre kaç haftalıksın canım