dilara123_ kızlar bugün 37+0 oldum sabah kan geldi hastaneye gittik nst çekip geri gönderdiler adet sancısı gibi ağrı var sadece🤦🏼♀️
Kerem-inannesi Sinemmdru benim de o şikayetçi var canim ya kalkınca bi agrim oluyor yürürken de ayrı yatarken her döndükçe tekrar ayni filan doğsalar keske bk an once
Nergiiscelik Kbr_71 benim 35te 2.660dı 33te 2440dı üzüldüm kilo almadı diye 1 hafta abandım yiyeceklere almış çok şükür :) iyi kiloları şuan şükürler olsun 🥰
Kbr_71 Nergiiscelik aynen canim saglikli olsunds ben korkuyodum açıkcası boyle giderse 4 kilo olur doğuma diye miyon bi bebek istiyodum kilodan korkmadım da acaba sorunmu varda durdu ki kilo alımı dedim doktor herseyi iyi sadece stresten dedi simdi biraz daha dikkat ediyorum et kuruyemiş falan yiyorum 200 300 grm daha alsın diye
Nergiiscelik Kbr_71 en çok muz kilo aldırır diyorlardı burda bende denedim 1 hafta gece yadtöadım muz ve süt tükettim her gün sade soda içtim baya etkiledi canım çünkü baska bişi yapmadım o aldırdı diye düşünüyorum
Babyone Uc hafta kontrole gtmedm ınsallah kılosu boyu suyu herseyı ıyıdır. Ben bu son haftada cok sıstıgımı hssedyrm karnım aldı basını gttı tabı catlaklarda. Bıan once dogurma ıstegım var bebegımı alıp evıme gelmek ıstyrm 🙏
_kizannes5 Selinglr benimde normal görünüyo ama kızım kordonu boğazına dolanmış 24 haftadan beri hala o şekilde çıkarırsa normal yoksa sezeryan olucam 20 kontrolüm var