42Gizem42 Merhaba guzellikler bisey sorcaktim canim sandivic cekti de icine birazcik da maydonoz koycam acaba bi zarari olurmu maydonoz tuketen hamişler varmi
Nnur1 42Gizem42 ben maydonoz yiyorum, salatanın içinde vs. Doktorum suyunun rahmi genişlettiğini, çok abartmadıktan sonra maydonozun bir zararı yok dedi
Papatyabeyazi 42Gizem42 ben her ihtimale karşı ilk üç ay yemedim ama Demet Demet yenmediği sürece sıkıntı teşkil etmediğini okudum burada ki annelerden
akovalardan 42Gizem42 hamile olduğumu bildikten beri yiyorum salatalarda bi sıkıntı yaşamadım herşeyin fazlası zarar canım Allah ım esirgesin
Asel21 42Gizem42 düşük tehlikesi yarattığı için eşim eve sokmuyor. 27+1 günlüğüm ağzıma dahi sürmedim hiç
Asl90 Ben hergün yiyorum kahvaltıda canım 21 haftalık hamileyim bi sıkıntı yaşamadım ama her bünye farklı dikkatli olmakta fayda var
mina_mom 42Gizem42 canım birazdan ne olacak sonuçta demet demet yemicen ya 🙄 ye kuzum afiyet şifa olsun ikinize 🤲😊
Zlhb 42Gizem42 hayır olmaz bır zararı olmasın için çok çok tüketmek lazım herşeyın fazlası zarar zaten korkmayın
42Gizem42 Birazcik yedim inşallah bi skntı çıkmaz Allahım korusun salatalarda yiyodum bi skntı yaşamadım ama böyle de bi skntı çikmaz umarim☺️