MercimekVeaAnnesi Bebegimi hastaneden cikar cikmaz yikayacakmiyim hergun yikanicak mi duzenli olarak bilgi verirmisinz
tugbaak49 MercimekVeaAnnesi canım eve gelince yıka çocuğu mutlaka çocuk rahatlıyor ben Fransa’da yaşıyorum burda doğunca yıkıyorlar
Mlsldy MercimekVeaAnnesi ilk göbeği düşünce yıkanır. Sonrasında 2 günde bir yıkıyoruz. 2-3 günde bir ideal.
Nilll MercimekVeaAnnesi göbek baginin olduğu yeri kuru temiz tuttuktan sonra bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. İstediğiniz zaman istediginiz kadar yıkayın. Sadece ilk iki gün o üzerindeki tabakanın emmesini bekleseniz yeterli olacaktır.
zeyzey95 MercimekVeaAnnesi dışında ki verniks tabakası bebeğin cildini koruyor o yüzden ilk bir hafta yıkamamak lazım. Bazı hastaneler de yıkamıyor artık siliyolar sadece.
zeyzey95 MercimekVeaAnnesi googledan araştırırsanız verniksi neden yıkamamak gerekiyor diye daha net bilgi alırsınız
Sis MercimekVeaAnnesi bize yıkamayın göbek bağı düşene kadar demişlerdi ama biz yıkadık iyikide yıkamısız cocuk rahatlıyo yanii hem daha cabuk büyür derler banyo yaptıkca daha iyi uyuyo daha iyi gaz cıkartıyo, buarada biz göbeğini kuru temiz bi bezle kapatıp öyle yıkıyoduk göbekbağı düşene kadar
nisemom MercimekVeaAnnesi şimdiki ebeler bağ kopunca yıkayın diyor. Annemler doğduktan sonra her gün yıkamışlar bir şey de olmamış. Bilimiyorum bir ebeye tekrar sorulabilir.
Wonderanne MercimekVeaAnnesi hastaneden gelir gelmez yıkama çünkü onlar bağışıklık sistemini güçlendiren bir zarla doğuyor o zarı emmesi lazım vücudunun göbeği düşene kadar ılık pamukla ya da bezle koltuk altlarını boynunu ellerinin içini parmak aralarını bacak aralarını silersin 2 günde 1 benim bildiğim böyle üniversitede öğretmenlerimiz böyle ogretti
pyymamm MercimekVeaAnnesi doktorlar göbek bağı düşmeden yıkamayı önermiyor. Bizim 5. Gün düştü ertsi günü yıkayabilceğimizi söyledi cocuk doktorumuz. Öyle yıkadık şu anda da iki günde bir yıkıyoruz
matrushka Göbek bağı düşene kadar yıkamayı düşünmüyorum. Ilık ıslak bir pamukla silerim kuzuyu. Belki saçları pisse doğum sonrası hani, başını yıkarım
132025 Ben göbek bağı düşene kadar yıkamadım silmedim de zaten hastanede temizliyolar mis gibiler hiç bi pislikleri yok💞