Tugce-75 Kuzular hamileliğin ilk zamanları daha doğrusu hamilelik sürecinde neden su içmek bu kadar önemli
Busradonmezus Tugce-75 çünkü su kilo aliminina bir dur der. Enfeksiyon akıntı riskini azaltır. Gebelikte en çok karşılaşılan şey idrar ve vajinal enfeksiyondur. Su çok içildiği zaman bunlari siler supurur.
ikiprensannesiiii Tugce-75 canım su sadece gebelikte değil herkes için çok önemli geçenlerde bi post okumuştum bebeğim hareket etmiyo hastaneye gittim meğerse iki gündür az su içtiğim içinmiş diye.. Detaylı olarak google dan arastirabilirsin
Buselensi Tugce-75 su hep önemli aslında ilerleyen zamanlarda da bebeğin suyunun azalmaması için içilmesi gerekiyo ben 5lt lik suyu 2 3 günde bitiriyorum anca
Tugce-75 Busradonmezus ikiprensannesiiii Hatcefatma teşekkür ederim kızlar ben çok su içmeyi sevmem de demekki mecbur içmeliyim 😊
Hatcefatma Enfeksiyonum vardı 2 buçuk litre içtim amann çok zor evet ama acayip temizlyo gerçekten enfeksiyonu
Hll34 Hatcefatma benimde enfeksiyonum cıktı ve tuvaletimde falan yanma sızı yoktu birden bel sırt ağrım başladı geçmedi doktora gittim dün tahlilde cıktı hala geçmedi napcam bilmiyorum 😪 dayanamıyorum ağrıya artık üromisin içtim gece yine faydası yok 😪
Nikonihan Su için kızlar günde 2 litre en az olacak şekilde 👍🏻 2,5-3 litre en ideali. Şişkinliği, ödemi, herşeyi alıp götürüyor 😊
Sxbmd Ya kızlar bende de idrar enfeksiyonu var,kabızlık var,dr günde 3 litre su iç dedi.Ama su içe bilmiyorum kusuyorum meyve suyu ,çay falan içiyorum oda günde 4 5 defa,ben napıcam böyle,9 haftalık hamileyim
Tugce-75 Sxbmd ay canım benim Allah yardım etsin benim daha bulantılarım başlamadı başlarsa bende içemem gerçekten normal de iğreniyorum o şekilde be olur bilmem
61gamze81 Sxbmd bende su içmeyi hiç sevmem canım bende de enfeksiyon olduğu için doktor 3lt su iç dedi bende içerken midem bulanıyo dedim öyle bir anda içme güne böl bardaklarını içerken de yudum yudum iç dedi öyle yapıyorum artık rahat içebiliyorum
Asel21 Sxbmd canm sakın hazır meyve suyu tüketme onda şeker oranı yüksek oluyor ve gizli gebelik şekerini tetikliyor.
Nikonihan Sxbmd kayısı ve su kabızlığına iyi gelir veya az şekerli komposto da işe yarar. Suyun yerini hiç biri tutmuyormuş, çay meyve suyu sudan sayılmıyor. Suyun içine meyve taneleri koyabilirsin işe yarar 👍🏻
Tugce-75 61gamze81 bende öyle yudum yudum içiyorum zaten . Bir de şey sorucam ben daha 4+4 haftalığım göğüs uçlarım çok sızlıyo bazen dayanamıyorum o ne zamana kadar devam edecek 🙄
Hatcefatma Aqualert su programı var kızlar tavsiye ederim saat başı su içiyordum onun sayesinde iyi oluyor
Tugce-75 Buselensi hmmm anladım canım bende işte yanıma alıyorum sürekli matara ile gözümün önünde olsun hatırlayayım diye sürekli içiyorum işte sonra WC den çıkamıyorum 😔