Merve_kucuk zıbını anladım da içlik nedir? Haziran doğumu için zıbın artı içlik artı takımını giydirmek fazla olmaz mı ?
    Aysegulck Mayısın ilk haftası olacak doğumum :) içlik+zıbın+takım giydirmeyecegim tabiki :) içlik ince bişey zaten bide üzerine yenidogan takım giydirecegim. Zıbını fazladan bıraktım içlik giydirmezsem onu giydiririm diye
      Merve_kucuk hastanede altı hiç mi değişmeyecek? bence ekleyin çantayaa
      HappyMom 35.haftamdayım çantamı hazırlamadım ama hazır herşeyim küçük el çantası tarzında valizim var 😍 içine
      Bebek için :
      İlk önce 10lu hastane çıkış seti
      Ek tulum
      Bebek bezi,ıslak mendil
      Emzik 🍼 belki lazım olur
      Bebek bakım seti koymalımıyım emin değilim ilk günden lazım olmaz diyenler var
      —Anne içinse
      Bir tane pijama takımı
      Bir tanede siyah alt esofman
      Göğüs pedi,bide normal ped
      Süt için sıkma aleti
      Kremlerim
      İç çamaşırı 3er tane alt üst
      Birde sabahlık şimdilik aklıma gelenler bunlar çantaya koydukça eksik varsa tamamlarız
      ——İnşallah hastahanede uzun kalmaya niyetim yok umarım bir günde çıkarız 😂
      HappyMom 36+4 üz artik 2 haftadir çantamız hazir
      Bebek için
      15 adet bez
      1 paket islak mendil
      1 paket pamuk mendil
      Biberon
      Emzik
      2 takim 10 lu hastane çıkışı
      3 takim 5 li hastane çıkışı
      2 adet yelek (penye)
      1 adet nohut battaniye
      1 adet citcitli badi (hastane cikislarindada var)
      5 adet çorap
      2 adet patik
      1 adet tulum
      6 adet agiz mendili
      1 adet omuz örtüsü
      1 adet muslim örtü
      Puset örtüsü puset minderi
      Puset
      Pişik kremi
      1 takim alt açma
      2 adet kaldır at alt açma
      Kapı su süsü ve yastığı
      Doğum takibi dosyası
      Kendim için
      2 takim piyama takimi (1i sabahlikli)
      2 adet gecelik
      1 ader lizoz(yelekte olabilir)
      3 adet çorap
      6 adet iç çamaşırı
      1 adet emzirme atleti
      1 adet emzirme sutyeni
      1 paket depend
      5 adet ped
      4 adet göğüs pedi
      1 adet göğüs ucu kremi
      Terlik taç seti(kızımin ve benim)
      1 adet el havlusu
      1 adet banyo havlusu
      Deodorant
      Küçük şampuan
      Makyaj malzemeleri
      Diş macunu diş fırçası
      Kaşık çatal çay kaşığı bardak
      Sanirim unuttuğum birsey yoktur hayirli doğumlar herkese

Zehra34 merhaba canım nasip olursa doğumum mayıs sonu haziran bası olucak yinede kalın şeyler koymalimiyim😐

Nil34 bebek temizleme pamugu (yani ıslak mendil) gögüs ucu kremi lanolin. Sudocream pişik kremi. Alt degstrme bezi. Giysileri. İnce battaniyesi mesela orda iki tane aldm 30 lira verdm. Bebek bezlerinin trendyol dan aldım indrm de hep. Birde burun acıcı bebek için ebebektan aldım. Hatrladıklarm bu kadar

adm, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Davetsizmercimek dislerinizi fircalamadan bir gun gecirebiliyorsaniz bence siz kendi hijyen durumunuzu sorgulayin :)) dus almak bir gun bekliyebilir ki ben her gun dus alan biriyim ama hastane ortaminda zor ama wc ye de mi gtmicek orda lavabaoda ellerinide mi yikamicak yikarken o lavaboda dislerini de fircalar yani :) tirnak makasi cok alakasiz olmus neyse size agiz kokunuzla mutluluklar o zmn ne diyelim siz fircalamazsiniz olur biter 😄

Marinedeniz hadsiz ayağını denk al aldırırım yoksaa… dengesiz seni. Senin ağzın kokuyor ki cok ihtiyac duyuyorsun. Dush durabilirmiş Allahın kirli mahlükati