Ebruyildiz burcu_1322 ben 6 haftalik hamileyim ama catlatma ignesinden degil 3 defa catlatma ignesi oldum tutmadi hic biri kendiligimden kaldim canim
burcu_1322 Tb81 evet canım ya dedim bi yapayım bakalım aşırı çok idrara çıkıyorum sol kasığımdaydı yumurtam zaten sol kaşığım da da ağrı olunca yaptım çok koyu çıkınca bende dedim acaba olur mu ya 😁
Sbl91nht burcu_1322 hayır canım olmadı sonra memorial inferilite bölümüne başvurdum ben bütün tahlil ve filmlerim yapıldı hiç bi sorun yok bende ve eşimde fakat olmadı en son aşılama yapalım o zaman dedi doktorum virüs çıktı 🤦🏻♀️
burcu_1322 Sbl91nht ay kuzum ya bizde de hiçbir sorun yok ama 9 yaşıt olmuyor inşallah aşılamaya falan gerek kalmaz olur
Ebruyildiz burcu_1322 hayir canim ikimizde bir sorun yoktu Allaha şükür herseyin bi zamani varmos demekki hersey nasip
ilyada burcu_1322 yok canım aşılama- tüp bebek denedik tutmadı virüs bitince dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz
Ozlemzeynep burcu_1322 canım çatlatma iğnesi gebelik testi yapsan bişe pozitif çıkar iğnenin etkisi 12. Gün yaparsan belli olur anca iğneyi vurulalı kaç gün oldu bugün 🤲🏻
burcu_1322 Ozlemzeynep 5 gün bitmiş oluyor bugün canım ne bilim çok sık 5 dakikaya bir idrara çıkıyorum sol kaşığımda ağrı var o yüzden dedim olabilir mi