Tumurcuq Kizlar 35 haftamdaym bugun…bebeyin başi asagda oldugunu nasil anlariz….şu ankaburqama batan bi şeyker var ve aşagida gareket azaldi en cok yukarlarda oluyir hareket ve batma..vajinamda ise agirlik coxaldi…dönmsdr demi? Siz neler his etdnz donerken?
Hilosveminikoglus Tumurcuq canım anlattıklarına göre dönmüş gibi. Ayaklarıyla kaburganı tekmeliyo belliki
Zhrnz Tumurcuq bende hareketlerinden anladım döndüğünü benim 38 de döndü çok şükür hareketleri öncelikle sağ solda hissettim bide üst kısimda topucukluk vardı gene ama hareketler hep üst tarafda amaa biz pek anlayamıyoruz usg de net anlaşılır umarım donmustur
Semaaonursnmz Tumurcuq öyle bi acı girmişti ki 😂 unutmuyorum o günü ama keşke dönmeseydi erken doğdu maalesef eğer tekmelerini kaburganda hissediyorsan dönmüştür
Tumurcuq Hilosveminikoglus kizlar qaliba benmki yine başi yukari döndu cunki hickrqlarni şimdi yukarda hisd edyom…
Tumurcuq Zhrnz kiz şimdi hickrqlarni yukarda his edyom kaburqamin altinda..qaliba geri döndu bu şimarik..ola bilirmi ya..acaba yine başi asagi dönermi Semaaonursnmz UraSsmom
UraSsmom Tumurcuq 29da döndü benimki doktora tarif etmiştim usgden bakarken dönmüş dediğinde, ben anlatınca işte o zaman dönmüş demişti
Zhrnz Tumurcuq hahah bu bebişlerin sagi solu belli olmaz benim 34 de basasagiydi 36 da başı yukarda 38 de tekrar basasagiydi resmen dalga geciyo bizim kız şuan 39+5 ız 3 gün daha dönmesin dogruup gelecem insallah😅
kitapkurdu Tumurcuq vajinada baskı, sızlama, tuvalete sık çıkma. Hareketleri göğsün altında hissetmek. Benim belirtilerim bunlar. 28den beri başı aşağı
Tumurcuq kitapkurdu kiz şu dedylerin şu an bende var..ama o hickrq dedtmz şey var ya onu şu an yukarda his edyom..anlamadim getdi yani
Zhrnz Tumurcuq hiç sıkılma dr um 40 haftaya kadar beklicez son ana kadar dönebilir demişti kesin başı yukarda diyosan emekleme secde pozisyonu yapabilirsin
pumpkin Hıçkırıktan anlaşılıyo 😀 Bebeğin başı hep aşağıdaydı. 34+0’da yukarı döndü😂 2 gün sonra tekrar aşağı döndü 😂
Minnaksever 32deyim 30da baş aşağı dedi doktor ama çok daha önceden dönmüştü bence çünkü hareketler aynıydı.yani en net ultrasonda anlaşılır