Glsacar32- Günaydın anneler size bi sorum olcak 31+6 da bebeğimin kilosu 1880 gram çıktı doktor zayıf kalmış dedi sizdede böyle miydi erken doğum riskimde var
Gizem_37 Glsacar32- benimde 32+4 iken 1860 gr di bebegim erken dogum riskim vardi 36+5 olduk bugun sezerysnla alincak bebegim 2600 olmus dedi ama kuveze girer kilosu az dedi dua edin bana da canm bende dogum sirasinda tum hamilelere dua edicem
azra34 Glsacar32- 31+4 te geçen hafta 1500dü. Benim bebeğim başından beri zayıf ilerliyor. Sizin doktora bakarsak yandık.
Esraminnak Glsacar32- 31+6 da 2020 kg kız bebek bekliyorum. Şuan 32+1im.doktorum 2 kg yakın bekleriz bu haftalarda gayet iyi dedi. Senin ki de iyi kuzum takma hiç. Sağlıksız ca beslenme. Kilo alsın bebek die
Sibelgokhan Glsacar32- bende 31 de gittiğimde 1500 du kilosu doktor iyi dedi kilosu falan. Doğuma kadar 3 3500 u bulur dedi abartmış senin doktor
Esmanr Ben en son 31+5 ye gittiğim de 1848 di kilosu hiç ye zayıf demedi doktorum haftasıyla uyumlu dedi
Glsacar32- Gizem_37 benim sancım çok diye erken doğum olabilir dediler suyum falan iyimiş sizin neden
Smaaca Benim de 32 de gittiğimde 41cm 1500 gr haftasıyla uyumlu dedi, hatta bana zayıf geldi ama doktorum hayır haftasıyla uyumlu bi sorun yok dedi yani neye göre zayıf dedi ki acaba
Ecebati Glsacar32- bence çok zayıf değil benimki 1960 gramdı mesela o aralarda. Belki erken doğum ihtimaline karşın zayıf demiştir
Saryamom Haftasına göre zayıf olması bebeğin sağlıksız olduğunu göstermez cihazlar bile hatalı ölçüm yapabiliyor ama standartlara göre 32 ci haftada 2 kilo 42 cm olması öngörülüyor 2 hafta önden yada geriden gitmesi sizleri üzmesin 3-4 hafta geriliklerde dikkat etmek gerekiyor