Hepinize selam kızlar✋🏻
Ben doğum yapalı tam 20 gün oldu aslında ama ben anca vakit bulabildim ve bence kesin okumalısınız cünkü hiçbirsin aslında evladınızdan önemli olmadıgını anlıyorsunuz.
evet gelelim doğum hikayeme 20 mart gecesi 11 gibi duşa girdim çıktım namaz falan kıldım salonda eşimle film izlerken aniden benden sıcak bişeyin geldıgını hıssettım dedım dur bakayım lavaboya gidip bu arada doğumumdan 3 hafta once de erken doğum riskim vardı ve doktor sadece lavaboya kalkabılırsın dıyodu sitres falan olmıycaksın dıyodu neyse sonra iç çamaşırımı indirmemle kanların fışkırması bir oldu tabı eşime bagırdım oda korkuyla komsuları cagırdı benı arabaya bındırene kadar sokaklar heryer kan fışkırıyodu benden hemen doktorumu arayıp hastaneye bastık doktorum hemen gelmıstı bızden once ve 4 cm acıklıgım oldugunu ama vaktımız yok dedı ve hemen bebegın kalp atışını dınledı ama tabı hala kan boşalıyodu benden doktorum bembeyazdı oda korkmustu bellıydı ve benı hemen sezeryana aldılar ve bebegımı hiç göremeden onu küveze koydular cunku sebep şuydu plesentam patlamıştı karnımda ve pıhtılaşmayan kandı vücütta ne kadar kan varsa öldürene kadar boşaltıyo ve bebegımde ciğerlerlerıne kan yutmustu 1 hafta küvezde kaldı şükür bende kan takvıyesı falan ıyıyım ama tabı sebebı hepsi sitresti eşimle hiçbir sıkıntım yok çok şükür hatta hamileliğim boyunca hep baktı bana hep yüzümü güldürdü eşim hep merhametli adamdır ama ailemle aram bozuktu haksızlıga uğradıgım ıcın ıster ıstemez takmışım farkında olmadan ve buda bebeğin eşinin şişip sonunda patlamasına yol açmıs doktorum eşime eğer 8 dkka daha gec kalsaydın ıkısınınde cenazesını verıcektım demıs yanı kızlar ne olursa olsun hiçbirsey evladınızdan önemli olmasın takmayın boşverin.bu arada oğlum 2405 kg 43 cm doğdu rabbım herkese vaktınde saglıkla kucagına almayı nasıp etsın 🤲🏻 Iste benım hayal etmedıgım doğum hikayem bu ama olsun evladım kucagımda ya hiçbirseyı ona degısmem çok başkaymıs annelık rabbım herkese tattırsın 🤗🤲🏻çok uzun oldu hakkınızı helal edın kızlar sizi seviyorum Allaha emanet olun 🤲🏻✋🏻