Suleyigit Selam bebekler bugün 26 haftalik olduk bu aralar hareket hissetmiyorum ya çok endiseliyim eşim şehir disinda gelsin Kontrole gidicez sizce bi sıkıntı varmıdir 😳😐
gulkara88 Suleyigit bende 26 oldum birkaç gündür bende hissetmedim yani çok azdı, normalde çok hareketli olduğu için endişelendim bugün normale dönmeseydi gidecektim doktora ama bugün öğlen gibi tekrar başladı, durmuyor 😅
Zuzum577 Cikolata sekerli biseyler atistirin hiss etmemeniz normal degil karninizi biraz parmak uclariyla titretin belki uyumuslar uyandirin haraket etsinler biraz bu kadar uyumak iyi degil
Suleyigit Zuzum577 Ayy korktum suan ama sagimda atmaya başladı eşim şehir dışında ilk isim hastaneye gitmek olcak gelince 😳
gulkara88 Suleyigit doktor demişti bu haftalarda normal bazen hissetmemen diye. Ama insan tedirgin oluyor tabi yinede
Zuzum577 Suleyigit yani az haraket ediyo diyosun yani hic hiss etmiyorsan esini bekleme direk git hastaneye eyer az hiss ediyorsan sikinti yok bide uyandir karninda biraz haraket etsin