Buglembuse Merhaba 17+5 hamileyim tetanoz aşısı olmam gerek yakında giden varmi yapiyolarmi bilgisi olan ??
AysunFatih Buglembuse Bende salı günü gidicem normalde cuma günüydü ama erteledim.Korkuyordum virüsten ama wakalar azalmak yerine artacak gibi duruyor olayım da kurtulayım modundayım şuan
gulkara88 Buglembuse ben de çarşamba gideceğim hem tetanoz hem de şeker testi için. İkisini bir arada yaptırıp bir daha gitmemek için. Ama korkuyorum biraz muhtemelen hastaneden gelince birkaç gün paranoya yapıcam. Ya virüs kaptıysam diye ama gitmek zorundayım bebeğim için.
Mickeylover Buglembuse ben 2. Dozum 17 marttı hemşire gelmeyin demişti sonra 2 hafta sonra aradı sağlık ocağının arka kapısından sizi alabilirim bebekleri de öyle alıyoruz dedi gittim hazırlamış bekliyodu hiç biryere dokunmadan aşı oldum ve çıktım hemşire ile konuş istersen
busrasahinn Buglembuse anladım daha çok yayilmadan git bence ben tek doz vurulucam o yüzden 27 haftada vurucam demişti 27+1 im şuan pazartesi günü gidicem inşallah maske eldiven takıp
Gunes55 Buglembuse tetanoz icin deil ama dun rutin tahliller icin gittim ben. Saglik ocagi israrla cagiriyor. Bana bakanlik gebe takipleri ve asilari ozellikle aksatmayin diye bilgi geldi dedi. Bizim burda maskesiz almiyorlar giriste ates olcumu dezenfektan var. Ben erken gitmistim kimse de yoktu saglik ocaginda.
Nino Ya bn bgn detaylı ultrasona gitti. Doktora 20 nisanda tetanoz olucam dedim Şuan erken 28. Haftada olursun dedi .buarada 20+1 günlüğüm analamsım napıcam sağlık ocağını arayıp sorucam bakalım
beriufuk Buglembuse ben 2 gün önce 2. dozu almak için gittim evet yapıyorlar aşılar önemli onlara devam😊
Cirkinordekk Buglembuse kuzenimin eşinin de aşı günü geldi ama yapmadılar virüs dolayısı ile dediler bayram sonrası yaparız demişler
busrasahinn Buglembuse senin neden tek doz canım benim ikinci hamileligim diğer bebeğim daha küçük 18 aylık o yüzden tek doz vurulacak bana
Neslihannt Buglembuse ben ikinci doz için 10 gün önce gittim sağlık ocağına yapmadılar lafın doğum doktorunuzdan onay alın dediler doktorda yaptırma hatta sağlık ocağına bir daha gitme dedi 🤷🏻♀️