sonsuzask Pazartesi sabah doğumum var ve yarın son muayyenem var, birsuru testim var yapılacak,ayrıca anestezi uzmanına da görünecektim,ne olacak şimdi? Cikicam yola ceza mı kesilecek,
ilkbahar sonsuzask durumunuzu anlayışla karşılarlar umarım, sonuçta keyfi olarak gitmiyorsunuz 🙂 Bundan da ceza yazmazlar heralde
UraSsmom sonsuzask Canım pazartesi doğumun varsa mecbur gideceksin durumu anlatırsın anlayış gösterirler.
ayseakcura sonsuzask canım 155 i yada 112 yi ara gelip götürsünler madem yasak var bu şekilde anca diğer türlü ceza yersin bence zaten para kesmeye yer arıyorlar
Selocaann sonsuzask bence 155 veya 112 yi arayıp bilgi alın duruma göre çıkın. Haybeye ceza yazmasınlar sonra. Önlemler arttırılacak çünkü.
Busrat_ Hastaneye gideceksiniz o yuzden ceza yemezsiniz hamile oldugunuzu gorecekler zaten yaninjza bi iki evrak alin godterirsiniz
sonsuzask ayseakcura 112 arasam acil doğumlu k durumum yokki, bilgi alabilecegimiz net bir birim acsaydilar keşke,
Zuzum577 sonsuzask bence hastaneye gidiyorsan ve hamileysen bisey soylemezler ben bakude yasiyorum burda her kese ceza ama hamileyim gecen eczaneye gitdim polisler gordu hamileyim sormadilar bile nereye gidiyorsun diye bence sanada orda anlayis gosterirler yani ceza kesselerde kesinde napayim sizmi dogurtucaksiniz evde beni soyle sonucta can tasiyorsun bende anlayisli davranirlar sadece disarda bos bos gezenlere var ceza
Songul_5855 sonsuzask benimde yarın randevum var hastaneyi aradım iptal yok dediler ama yolda durdurup ceza keserler diye tereddüt ediyorum sabah 155 aricam ve hastane ile tekrar görüşeceğim 170 dende alınabilir mi acaba bilgi, sizin mecburi ihmal etmeyin danışmadan yola çıkmayın cezada yüksek ay bilemedim ne olacak 😪
samantha Sağlık kuruluşları çalıştığına göre,orada işi olanlarda gidebilecek demek.Sağlık için olunca ceza yokiçiniz rahat olsun.Veterinerler bile açık evcil hayvanı olan götürebilir yani ceza yok
sonsuzask Nisa-Nalbantoglu hastanem ile evim arasi epeyce uzak 😊 gidene kadar kaç kere durdurulucaz bakalım 😊 Mantıklı aslında 😆sonra eve gelince gerçekten sancım tutuyormuş 🙈😊
sonsuzask Nisa-Nalbantoglu gittim geldim,çok rahat ya hastanelik bir işiniz olunca çıkabilirsiniz, aşırı kasan bir yasak yok, millet ekmek almaya dahi cikabiliyor,polis çevirdi dönüşte hastaneden geliyoruz dedik sasece,skntı olmadı yani