GizemKadirr zeynelbeyt son adet bitiminden sonraki 7. Ve 10. Gunlerde başladı. Ama sürekli değildi ve bende adet bitişindendir diye düşündüm. Tabi hep olan bisey değildi ben gebelik aklima gelmedi bundan oyle düşünmüştüm 😊 ara ara gurdi yine ama adetime 7 gün kala bacak kasilmali yoğun sanci oldu. Gorumcem bebek olabilir diye aklima girince 5 gün kala adete test yaptim 🙏🏻😇
Elif0 Canım ben 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu benim belirtim sabahları 2 3 kez midem bulandı,ağzımda değişik bi tat vardı Birde sık tuvalete çıkmaya basladım
123hhh SeHer1909 😁😁 oda güzelmiş ya maşallah Allah ım hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar verin kucağınıza almayı nasip etsin
Beyzaguntas123 Zlhb herkeste Farklı da olabilir ama benim çok değişik bir şekilde kasıklarım agrıuodu kahve rengi lekeler onun harici bişey yok
Gulceefe-00 Beyzaguntas123 kahverengi lekeleriniz adete kaç gün kala başlamıştı. Benimde çok açık renk sütlü kahve gibi pencereye sildikçe akintim oluyor ama adet mi geliyor diye düşünüyorum artık. Bugün yumurtlamanın 12. Gunu adetime de 3 gün kaldı.
zeynelbeyt Gamzebydmr yumurtlama olduğu zaman yumurta akına benzeyen ve uzayan şeffaf akıntı oluyor. Yani normalden daha fazla oluyor o zaman anlıyorum yumurtlama da olduğumu. Birde hafif kasık batması olunca. Tabi bu belirtileri yaşamadan da yumurtlayanlar var🤷🏻♀️
Aygul01 Cutebaby hahahahaa sesli güldüm buna 😹 aynı ben. Adet olmam lazım normalde o haftası her yeri ağrıyan ben hic bi agrim yok, Allah Allah dedim niye bi yerim ağrımiyor🤣 adet gecinkicede gittim test yaptimda megersem oğluma hamileymişim 😍
demet35 123hhh yüzüm pürüzsüz güzel gelmişti bana kasık ağrım sık tuvalete gitmem adetime daha 1 hafta var adetolucam derdim bi test yaptım ki silik çizgi inanamıştım gidip 4 kaset daha alıp 2 adet yapıp diğerinide emin olmak için sabah erken saatte yapmıştım adetime 1 hafta kala öğrenmiştim bak yazınca bile hala heyecanlanıyorum :)) sonrası normal seyir bulantı kusma 37. Hafta oldu hala bulantı kusma:)) rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin ❤️
Aybukeb 123hhh çok halsizlik ve uyku göğüs acısı birde ben çok üşüyordum bir türlü ısınamıyordum ayaklarım donuyordu resmen baya öyle gitti o hala öyle yanmıyorum 24 haftalık oldum
zeynelbeyt GizemKadirr ne güzel maşallah😊 benziyor zamanlarımız ve belirtilerimiz inşallah bende de vardır. Normal testlerden mi yoksa erken gebelik testi mi yapmıştınız?
Gulceefe-00 Beyzaguntas123 peki gebelik testini kaç gün kala yapmıştınız ben 5 gün kala yaptım negatif cıktı şu an 3 gün var
Beyzaguntas123 Gulceefe-00 benim de iki vardı ama böyle çok silik bir çizgi cıkmıstı zor görmüştüm ilkin test bozuk felan dedim gün geçtikçe koyulaştı
GizemKadirr zeynelbeyt her iki sonucada hazırla kendini canim hersey olabilir ama Rabbim nasip etsin inşallah sanada 🙏🏻🙏🏻 Erken gebelik testi yapmıştım ben daha adetime süre var diye 😊
Gulceefe-00 Beyzaguntas123 anladım. Rabbim inşallah bize de o günleri görmeyi nasip eder. Sanırım umutlarım önümüzdeki aya kaldı çünkü hiçbir hamilelik belirtim yok kahve akıntı da pembeye dönmeye başladı.😔