Ysmn_11 Arkadaşlar bu ilacı almam için Dr bugün söyledi ilk defa kullanıcm gebe kalmak için yardımcı da oldugunu duydum ne kadar doğru sizce kullanan var mı daha önce ?
zeyzey95 Ysmn_11 benlm bildiğim adet söktürücü bu ilaç. Bende pko var uzun süre adet olmayınca içiyordum üç dört gün sonra adet oluyodum
Rabiakonuk Ysmn_11 bende hasta olmadim doktora gittim tarlusal verdi içtim bitirdim yine hasta olmadim doktorun yanına gittim baktı bisey yok 15 gün bekle dedi ve gittim 5 haftalik hamile oldugumu öğrendim çok şükür
Scorpion Ysmn_11 pko hastasıydım 2-3 sene adet söktürü olarak kullanmıştım. Sonrasında yumurtalıklarım düzelmiş ve ben hamile kalmıştım. Tarlusal kullanırken kalmam benide şaşırtmıştı.
Ysmn_11 zeyzey95 elbette öyle benimde reglim geçmişti ama bazı formlarda kullanıldığı ay gebelikte olanları okumuştum :/
Ysmn_11 Rabiakonuk ne güzel Allah bağışlasın bende yarın alıp başlayım diyorum faydası olur inslalah ilaç adet olmak için kullanılıyor ama gebe kalanlar da var sizin gibi demekki farklı reaksiyonları da var
Rabiakonuk Ysmn_11 aynen hasta olmayı beklerken hamile kaldım ilacı kullandim 15 gün sonra hamile kaldım doktora hem sordum ilaç içtim bisey olmazmi yok dedi tam tersi bebeği tutar dedi özele gidiyorum hemde şuan 4 aylık bebeğim inşallah Allah sizede nasip eder. 🤲
Ozgee11 Ysmn_11 adet söktürücü diye biliyorum sadece. Nasıl bir yardım sağlıyormuş mekanizması nedir ogrenirsen yazar mısın ? Bana hiç mantıklı gelmedi
Ysmn_11 Ozgee11 inan bende bilmiyorum reglim geçince kan testi yaptım negatif çıktı ve bu ilacı icmemi söyledi formda okurken de boyle güzel yazılar görünce bana da umut oldu
Deletedmom337 Ysmn_11 yok 5 gunnkullandim doktorda oyle dmeisti zaten sonra adetim geldi sonra hamile kaldim
Minikbiranne15 Bende tarlusal ile kaldım 36 haftaya geldık bıle canım kullan rabbım naaıo etsın insallah
Hamileyim11 Ysmn_11 canım ben 3 gebelik yaşadım 2 kaybım oldu hepsinde de tarlusaldan sonra hamile kaldım şimdi 12+3 olduk