Gizem12 Kızlar bugün kontrolüm vardı doktora gitim 10 haftaligiz ultorasanda 9 hafta 2günlük cıktı kalp atışına bakarken doktor çok hızlı dedi ve 180 dedi haftaya tekrar kontrole gel dedii endiselendim acikcasi bisey olmaz dimi kızlar bilenler yazabilirmi
ilkbahar Gizem12 ben de ilk hamileliğimi öğrendiğimde doktor kalp atışı 150 dedi😃 oo çok yüksekmiş diyip şok olmuştum 😩 ama doktor 180e kadar bebeklerin kalp atışı normal bu dönemlerde demişti..
Aaayseeee Gizem12 merhaba benim bebeğiminde kalp atımı 180 çıktı 8+4 te sizin bir sorun oldu mu? Çok mu gerçekten bu hız? Cinsiyetini öğrendiniz mi peki?
Serifeisitmir Gizem12 ben 7 haftalikken duydum canım 180 di kalp atımı gayet saglikliyiz şükür 25. Haftamizda girdik
Gizem12 DilekBodurr tansiyonumda yuksek cikti ilac başlıcam Rabbime emanet tabi ama yine de endişeleniyor insan çok teşekkür ederim
Mehtapca06 Taşikardi olmuş bebek o haftalarda sıkıntı mo bilmiyorum da daha dün aynı şeyi yaşadım az kala normale dönmese doğuma alacaklardı beni gerçi ben 37 haftayım