Cetinn https://imgyukle.com/i/QSQ6GR Bugpn aşı oldum elimde böyle bişeyler çıktı sizce alerji yapmış olablir mi ?
Meriwa Cetinn bende ptesi yaptırdım ağrı sızı olmadı sonraki günler dokundukça ağrıdı ama o tarz bişey yaşamadım canm ben 21 haftayken yaptırdım
mihrinazsumbul Cetinn bnde de oldu aynısı ki ben 2.tetanozumu olmadım. Deterjan sıvı sabun hassas cilde hamilelikle beraber daha çok zarar veriyo doktoruma sordugumda bunlardan kaynaklanır demişti
Sydylmz Cetinn ben 1 ay önce 2.dpzu oldum ama öyle bşy olmadı suan öyle sağ elim ama o da sanırım temizlik yapmaktan çamaşır suyundan falan nemlendirici sür sürekli canım
Minik-mucizem123 Cetinn 2. Doz mu bu canım. Ebe numarasını vermedi mi tetanozdan sonra herhangi bi şeyde ulaş diye bana hemen vermişti 😟
Didialp Cetinn koluna bol kolonya döktüğün pamuğu koy elinde sanki deterjandan olmuş gibi,bende de cok oluyor elinizi nemli tutun😌
Cetinn Didialp kuzum sürekli kullanırım ama ilk defa böyle şeye denk geldim bende aşıdan dedim galiba
Minik-mucizem123 Cetinn heryerine yayıldıysa bi doktorunu bilgilendir bence canım. Ama sadece elimdeyse kimyasallarda yapmış olabilir. Ateşini de kontrol et 🙏
Hilalsenem Cetinn canım benim avuc iclerimde boyle benek benek olmustu bn ikinci dozumuda oldum hafif usume migde bulantisi olmustu bnde bide uyku yapiyo 26+2 bn yan etki boyle olmustu bnde sdce
Nur5516 Hanimlar bide aşıyı vurunduktn sonra pamuğa kolonya döküp kolunuza bastırın şişme ve ağrı olmuyormuş
Ftmnrr Cetinn canım bugun benımde sol elım aynı bu sekılde oldu deterjanlara karsı ekstra hassaslasıyo cıldımız ondan sanırım bende anneme falan gosterdim sabaha gecer dediler bakalkm inşallah bende asımı pazartesi oldum onunla alakalı bisey degıl bence