Serpil02 Kızlar 27 haftalık hamileyim 3 gun asırı şiddetli mide spazmı ve sırt arısından sonra ıshal oldum hıcbırsey ıcemrdkm bulantıdan dün gittim suyum cok azalmış doktorum ishalden dır dedı yınede alttan muayene etti aktıf sıvı akışı yok dedı serum tedavısı verdı varmı ishalden sonra suyu azalıp artan
Zhl06 Serpil02 benim ilk gebeligimde sıvı azalmasi oluyordu Ama ishalden degildi iç çamaşırım sürekli ıslaktı havuç suyu icmenizi tavsiye ederim taze sıkılmış sabah akşam hastanede yattım sıvı azalmasından %30 lardan %75 e çıktı
atanurmervee Serpil02 geçmiş olsun. Bizim de suyumuz az ama ishalden kaynaklı değil. 36. Haftadayız hala suyumuz az. Günde bir tane armut ve havuç suyu tüketin işe yarıyor emin olun
Glyerhn Serpil02 Merhaba, geçmiş olsun. O haftalarda bende zehirlendiğim için 3-4gün aşırı derecede ishal olmuştum ama su kaybı yaşamadım. Bebeğin suyu gayet iyiydi. Normalde az mı su içiyorsunuz acaba , ilk defa duydum böyle birşeyi 😕
Yagmurtan Ama baglantısı olabilir ishalle.. Ben de ne zaman ishal olsam doktorum suyu arttırmamı söyledi
Serpil02 Yagmurtan inşallah öyledir ya daha öncede ikiz gbbdşık kaybım var 22 haftalık korkuyorum ondanda suyum geidide Bn hissediyordum geldiğini bunda hıç hıssetmedim ama sjzıntıda olabılıyomuş korktum
Serpil02 Glyerhn yani bende anlamadım ve normalde gebeliğin başından beri 3..5 lt içiyorum sadecr ishal olduğum gün içinde içmedim o kdr