Buse0911 Kizlar merhaba 20+1deyim gogus ve karnimda.bir catlak yok bio-oil kullaniorm. Bu zamna kadr catlamadm bundan snra catlarmiyim acaba basina gelenler yazabilir mi
1994ozg Buse0911 tabii ki çatlak zaten ileri haftalarda oluyor son gün bile çatlyabilirsin benim de en büyük korkum
Tugbacolak Buse0911 hııc bunca zaman catlamamısım daha bırsey olmaz dıye dusunme canım 6. Ayımı doldurana kdar tek catlagım yokdu ustelık kocaman bır karnım var gören yarın dogurcaksın gıbı gozukuyorsun falan dıyordu suan 8.5 aylıgım son bır ay ıcınde karnım kurak topraklara döndü catlamasın dıye kremde kullanıyordum ama etkılı olmadı herhalde tamamen derıyle alakalı
Kdzeregli Buse0911 30 haftalığım bildiğin kırmızı çatladım 🙄 hemde krem kullanmaya 2. Ayda başlamıştım 😭
Gazel0606 Evet çatlak ole bir şeymişki bir gecede çıkıyor birden cıkıyormus suanlık 23+5 im yok çok şükür her an olabilir
Yasminsel Zaten 30.haftalarda karın büyümeye başlıyor son haftalarda da daha çok geriliyor yani 20.haftalarda çatlaması imkansız doğumdan sonraki gün bile olabilir 🤷🏼♀️
Meriwa Buse0911 ben 22 deyim canm bende cok araştırdım görümcem doktor hemde 2 cocuk annesi lierac kullandı en iyi en pahalısı ve başka ürünlerde gene çatladı yapısal demişti bana bide sürekli nemlendir demişti karnın kaşınmaya başlarsa daha da sürün hergün sabah kremleniyorum tüm vücut 🤦♀️
2cocukluhayatadogru Doğuma 5 günüm var, 23 kg aldım henüz çatlağım yok inşallah Doğumdan sonra da çatlamam, kilo verirken de çatlak oluşuyor çünkü 🤷🏻♀️
Esrayy Buse0911 35.haftadan sonra başladı bende su an harita gibiyim üstüne birde pupp olmuş aglamaktan helak oldum
Prensesim2018 Buse0911 cnm o zmam lar catlanmıyor kı bende ogle oldu 33 e bastımmı catladı karnım harıta gıbı oldu o kadarda sey kullandım bos yanı
Funda16 Buse0911 Perşembe günü Doğuma giriyorum iki gün öncesine kadar tek bir çatlağım yoktu iki gündür başladı son bir hafta yani çatlağım yok diye dolaşıyordum sevine sevine 😬
Grmcmrv 29 haftalık hamileyim. 27.haftamda küçük çatlaklar oluştu. Mustela ve lierac düzenli kullanmama rağmen. Sıvı tüketimini 2 gün azalttığımda çatladım anladım ki kremlerin faydası yok bol sıvı tüketmedikçe bir işe yaramazlar 😕