NurDemet Kızlar 8 haftalık hamileyim, bu aralar mide yanması başladı, bugün özellikle çok arttı. Şuan yoğun bi mide yanmam var.Benim dönemlerimde başına gelen var mı? Mide yanması yaşayanlar ne iyi geliyor yardımcı olabilir misiniz?
AysunFatih NurDemet Gaviskon renne .. Kuru ekmek ye mideni bastırsın sade soda içebilirsin. Uyurken yastığını yüksek tut reflü başlangıcıdır. Ben neler çektim ondan hala çekiyorum malesef
Zemine NurDemet 8 hafta cok erken yaa Allah yardimcin olsun sen basindan boyleysen sonlara ne olucaksin ) kiz geliyor benden demesi :)
ayseakcura NurDemet canım 37. Haftam havuç ye hemen sonra tekrar bana yaz ❤️ Kesinlikle geçiriyor.. mide ve boğazım yanma hissi vardı rahatladım kaç gündür herşeyi denedim bu geçirdi
3543Zz NurDemet canım bende 4 haftadan 12 haftaya kadar çektim seni o kadar iyi anlıyorum ki ben süt içtim renne duo şurup ve çiğneme tabletini kullandım salatalık yedim yatarken 2 yastıkla yattım fazla yemedim açta bırakmadım baharatlı yiyecekler kesinlikle yeme bol çorba salçasız olanlar tercih ettim en çok sonra kendiliğinden geçti şu an 17 haftamdayım problem yok ilerleyen zamanda olur mu hiç bilmiyorum
NurDemet AysunFatih Kuru ekmek ve sade sodayı deniyim bakalım inşallah, sağolun, size de geçmiş olsun 🌺
ozlem_1990 Valla 33+ 4 haftadayım. Artık iptalim yanı yanma hissinden . Mideden yukarı felç gibi . Gaviscon ile duruyorum
akovalardan NurDemet erken başlamış canım senden ben 17.haftamda başladı doktorum Gaviscon şurup verdi iyi geldi doktorunuza bi danışın inşallah bi an önce geçer çok kötü mide yanmasi
Morpapatya_ NurDemet aynı zamanda başlamıştı benimde herşeyi yaptım asla geçmedi şuan 30ncu haftadayım birtek ev yoğurdu yapıyorum kendim yatmadan onu yiyorum bir nebze iyi geliyor🤷🏻♀️ Mide yanması kadar zor bişey yok içtiğim suyun bile haddihesabı yok yok yok bir gram geçmiyor😬😬