Denizce90 Arkadaşlar regl 1.günü beta 500 çıktı , kaşıklarımda sürekli bir batma vardı şuan regl gecikeli 3.günüm sürekli kendini gösteren batma yok . Dış gebelik belirtisi nedir ?
nec66 Denizce90 beta degerin iyi canim 48 saatte 2 katina cikmasi lazim. Kasiklarda agri batma regl agrisina benzer agrilar normaldir. Icini ferah tut ve endiselenme.. icinde inanamayacagin bir mucize var ve cok guclu..Hep iyiyi dusun
Nmetcok Denizce90 canım değerin iyi bence ben dış gebelik geçirdim. Endişe edeceğin bir durum yok. Rahatlat kendini ve iyi düşün☺️
mlsmrtgll Denizce90 en büyük dış gebelik belirtisi hcg değerinin 48 saat içinde yeterince yükseltemedi canım bide ultrasonla muayene o bahsettiğin batmalar regl sancıları gebeliğin her türlüsünde belirti olarak var
Lazah Denizce90 dış gebeliğin hemen sonlandırılması gerekir ben geçirmiş biri olarak az daha hayatımı kaybediyodum ve bir tarafımı iptal ettiler kapalı ameliyatla çok gecikmişim karnımın içi hep kan dolmuş iç kanaması dedi doktor ve beni aynı gün ameliyata aldılar kasıklara bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor ve adım atarken zorlanıyordum erken farketseydim keşke şimdi bir taraf iptal ama şükürler olsun rabbime üçüncüye ve dördüncüye tek taraflı hamile kaldım
ozelecem Peki dış gebelik olunca doktorlar ne yapıyor nasıl önlem alıyorlar ablam da var gibi yarın belli olacaktı sokağa Çıkma yasağı geldi
mlsmrtgll ozelecem önlem filan yok dış gebelik var ise direk kürtaj yapılıyor sokağa çıkma yasağı var ama sağlık kuruluşlarına gitmek serbest sağlık kuruluşları eczaneler fırınlar filan açık olacak
Nmetcok mlsmrtgll direkt kürtaj yok yanlış bir bilgi.. İğneyle sonlandırılabilir. Bizzat geçirdim, yaşadım.
ozelecem Nmetcok evet ablama da direk kürtaj demiş ama başka doktor da dur demiş hemen olmaz ilaç falan var yarın çağırmış değeri 5000 küsür artışa geçiyor aslında sürekli