Busegulce Sumru evet sorun da bu işte ya onlardan biri taşıyıcıysa hasta olmayan da hasta olucak cadde üzerinde oturuyorum arabalar konvoy gibi oldu resmen marketlere girenin çıkanın hesabı yok Allahım korusun herkesi
Sumru Busegulce evet Rabbim şu illetten kurtarsın bizi tez zamanda .. hamişliğimiz kötü zamana denk geldi Allah yardımcımız olsun
Tutku92 Tbusraaa yok, açık olmasına illaki açıktır. Onlatı kapatamazlar. Bizim için çıkmak sorun olurmu, mesele bu. Ceza yazılırmı acaba?
Canselugr ruveyda98 fırınlar acık ama gidemıceksınız ki canım mahalle mahalle dagıtılatacakmıs hayırlısı olsun pislik ortadan kalksın da
Canselugr ruveyda98 fırınlar acık ama gidemıceksınız ki canım mahalle mahalle dagıtılatacakmıs hayırlısı olsun pislik ortadan kalksın da
Sumru Busraer kesinlikle Allah korusun virüse davetiye çıkarmak diye buna derler.. birde bizim buralarda çok vaka çıkmış..
defnemila Kocaeli gebzedeyim size keşke videoları atabilsem. Sanki evlerde 1 insan bile kalmadı herkes sokakta herkes ne 20 yaş sınırı kaldı ne 65 yaş sınırı binamda yaşayan dedeler yalın ayak markete koştu resmen gençler sigara için aşağı büfeye koştu. Ne sosyal mesafe kaldı ne başka bir şey bu bilanço 1 hafta 10 gün sonra karşımıza günlük vefat sayısı 150-200 olarak bize geri dönecek. Sağlık kuruluşları açık ama yine de kontrole gitmek yerine doktoru arayıp sormak mantıklı devlete gidiyorsanız hastaneyi arayın direkt. Ağrı sızı sancı durumunda dışarı çıkıp riske girmektense ambulansı çağırmak daha mantıklı geliyor.
ilkbahar defnemila bu 65 yaşlara ne oluyorsa onlar niye çıkıyo 🤷♀️ burda sürekli yaşlılar 155i arıyorlar polisler ne istiyorlarsa evlerine kadar götürüyolar… 🤪
defnemila ilkbahar Bugün bir dedeye seslendim balkondan amcaa napıyosun amcaa diye. Hanımla evde dip dibe duramıyoruz bende tüm gün dolanıyorum diyor 🤣
Busegulce ilkbahar internet üzerinden canım ama detayını bende bilmiyorum buraya biri daha yazmıştı ailesi için izin almış bi bakıyım postlara bulursam eğer yazarım sana da
ilkbahar defnemila 🤭🤣🤣 yaşlılar işte bi tuhaflar 😂 burda sokağa pek çıkmıyorlar, ama polislerden evlerine patlıcan kebabı isteyen de var, bankadaki yatırım parasını çektiren de 🤪 evde napçaksa paraya bankanın ne olcağı belli değilmiş güvenmiyomuş 🤷♀️
Ozgee11 Sumru hava durumu belli oluyor kaç gün oncesinden. Böyle gevşek olmayıp birkac gün önceden soyleselerdi keske
rumeysakara12 kızlar 40 haftalık hamileyim heran olabilir doğum yasak doğum için geçerli mi acaba doğum olursa hastaneye nasıl gidilir