Aydan95 Kizlar 28 hafta 4 gunluk hamileyim.. 2 gundur bebegin haraketlerini vajinada bazen de karnimdan asagida hissediyorum normal mi acaba?😕yasayan varmi bu durumu..?
HlmeMahmut1- Aydan95 canım ben de 31. Haftamda aynı sorunu yaşadım sanki alttan çıkacak gibiydi yani bişey itiyor gibi doktoruma sordum ters bebek dedi ondan olur demişti bana ayakları diye düşünmüştüm ben
EbruIrmakAhmet Aydan95 ayakları aşağıdadır canım o zaman öyle oluyo bazen çıkıcak gibi oluyo vuruyo aşağıya doğru
Sermina Aydan95 bnde 28 im ayni canim biraz asagidalar dedi doktor dinlen fazla ayakta kalma dik oturma dedi birde
Dnz2020 Aydan95 evet canım dönmüş olabilir çünkü rahmimden çıkacak gibi geliyordu bana hareketleri meğerse tersmiş
halime21 Aydan95 benimle de öyle cuma günü kontrolüm vardı doktor bebek makat gelişli durmuş ondandır dedi şu anda 24+4 ama benim döner sanırım daha küçük çünkü
Fame Bende 33 hafta 2 gunluk hamileyim 2 gundur bende de bu sikayetler olmaya basladi cok rahatsiz ediyo insallah normal dogum pozisyonu alir biran evvel
Ruby Aydan95 o haftalarda bende hissediyordum ama daha sonra kendiliğinden geçiyor korkmayın ayakları asagıdayken tekme attıgı içinmiş:)))
Seher_kursad Aydan95 Canım bende aynı şeyi yaşadım hala da yaşıyorum. Doktorum bebeğin pozisyonuyla alakalı olduğu endişelenecek bisey olmadığını söyledi
Edahmet29 Aydan95 normal canım ben şuan 32+5 haftalık hamileyim bazen kasığımda hissediyorum hareket edemiyorum 😂 vajinama doğru batma oluyor felan normal bunlar yavaş yavaş dönüyor aşağı iniyor ondan
Meraklihamisss Bende aynı günümde hissettim uykularım kaçtı korktum dedim erken doğum mu oluyor diye gece çok gec saatte uyuya kalmışım sabah uyandım hiçbirsey yoktu düzelmişti 🌺