Gulap-1234 Tehlikem yok ama Kontorolum vardı yarına çünkü Doktorum ya çarşamba ya cuma günü için muane edip Doğum için gün vericekti doktorunda numarası yok bende gidemicem o zaman bende dime
Tontinimontin Hazalderos taramaların belli tarihleri oluyor ya ondan bi de haftalardır bugünü bekliyordum ondan üzüldüm
04052016mh Deletedmom137 ozaman bulamazsanız polis veya jandarma arayacaksınız onlar getirecek mecbur yazılmadan alacaksınız eşim kurye gibi günde 20 kişi arayıp birşey istiyor onlar da götürüyorlar 🤷🏽♀️
Minnos-anne 2gün yasak geldi diye geç haber verip millet dışarıya akın etmiş durumda haklı olarak ihtiyaçlarını alarak nerde kaldı bu önlem !
Sinem67 RanaaT olması gereken buydu umarım hafta sonu çalışan tüm işçileri de kapsar bu yasak mağdur olmazlar. Birde bu saatte olması sacma millet akın etmiş markete. Daha cok temas
Nuriiiiii RanaaT millet hep markete koştu ya erken söylenseydi ya da gece 12 de her yer daha çok karısacak
serayincir RanaaT Çok geç kalınmış birşey zamanında yapılsaydı durum bu şekilde olmazdı. Bu saatte yapılacak iş miş gibi saat 10 olmuş yasak deniliyor. Ne değişti insanlar hafta sonu çıkmıyor güzel fakat şimdi herkes sokakta tekel bakkal önünde kuyrukta.
Banucuk meliccccc evet ağlama dua et bende senın ıcın edıcem korkma varya eyer Allah ısterse hiç bırsey olmaz korkma 🙏🏻
Meleks32 Deletedmom137 canım sıkıntı olur yığılmalar olur diye olmuş olabilir bilemedim ama tam bir kısıtlama yok şuan biraz açıkladılar çok panik yapmayın açıklamalar yapacaklar galiba birazdan işyerleri sağlık çalışanları kamuda çalışanlar muaf diyor var baya şeyler reklam girdi 😁
Deletedmom137 Meleks32 panik atağım tuttu kız😂😂 bayadır doktora gıtmıyordum bebişide merak edıyorduk bde zor randevu almştm şans