Ecebati Deletedmom137 acil ber durum olsa tabikide hastanaye gidebileceksiniz. Saçma bir durum yok olması gereken bir şey hava güzel diye doblolu mangalcıları durduramıyoruz ki
Meleks32 Deletedmom137 merak etmeyin onlar tatbiki düşünülmüştür polisi var onlar eşliğinde aciliyetler degerlendirilir neden sinir oluyorsunuz çok iyi oldu haberler de görmediniz mi bugün insanlar iç içe idi
Deletedmom124 Deletedmom137 çıkacağız ne yapacağız gelip evde dogurtsunlar beni gına geldi cidden devletin tedbirsizligini biz çekecek değiliz oğlum haftalardır evde kafayı yedi artık cocugu tokatlar oldum durmuyor milletin çocukları Fink atıyor timarhanelik olacağım bugün sinirimden saçlarima makası vurdum oğlum hiç durmuuor sürekli saçlarımı çek çek dışarıyı istiyor bizi düşünmesi lazım devletin biraz ama nerde ☹️
DeReNAsYa Tuos2306 evet biz ne kadar dikkate alip evde oturuyo olsakta sadce canı skıldgı icin sahil kenarina balık tutmaya giden cahil insanlarimz da var Allah akil fikir versin
Pelo_00 meliccccc Sizin durumunuz çok farklı hastanenizi arayın ve 155i arayıp durumunuzu anlatın izin alın sağlık durumlarına izin verirler diye düşünüyorum.
meliccccc Pelo_00 canm ozel.muayenehane oldugu icin doktorum iptal dedi kapali oluyomus maalesef pazartesi gidecem artik😭
Gamzeduru Tontinimontin benimde kontrolüm vardı bende onu dusunuyorum ya bi yoku olmalı doktora gitmenin
DeReNAsYa Ya bu insanlar gercekten iyi degil sadece 2 gun yasak gelicek diye insanlar kendini markete bakkala atmis suan kuyruk var nerde kaldi salgin virus tedbir hepsi yanyana bekliyolar bu kadarmi ac kaldiniz ya
GamzeUgur RanaaT iyi olmuş bi bakıma bu salgının biraz önüne geçebilmek için fakat bu kadar geç saatte vermeleri çok çok saçma çoğu insan hazırlıksız yakalandı yani insanlrı madur ettiler resmen 🙄😑
Sema__ Burda herkes dışarı markete akın etti. Market açtıriyorlar 🤦♀️ bulaşırsa bu gece zaten bulaşır herkese.. Benimde randevum vardı ama pazartesiye aktardım 🙁
DeReNAsYa Ecebati elbet ekmeginde bi cozumunu bulurlar ama bu saatte market bakkal actrmak nedir gercekten soktayim suan
Sema__ meliccccc bizimde yanda var 😶 araba korna sesi bi yerden insanların poşet poset taşıması bi taraftan 😳
Snmdnz RanaaT bu yasakla bence virus patlamasi yasanmazsa iyi heryer dolmus tasmis baksaniza ne mesafe var nede baska tedbir 2 gunde acliktan olcez sanmislar galiba yaa
Eceizmir Marketler, bakkalların önü kuyruk. İçeride insanlar dip dibe. Bitsin diye yapılan yasak da, daha çok yayılacak virüs. 2 gün kimse açlıktan ölmez. Ne tuhaf milletiz ya 😒
Ecebati Deletedmom137 eger bu saatte haber verilmeseydi millet marketlere yığılıp sosyal mesafeyi hiç edicekti ki gördük bakkallar ıklım tıklım. Sadece iki gan değil keşke en az iki hafta ilan edilse
EsraMira Duyguluuu arkadaşım ekmeksiz kalınmaz. Ki fırınlar açık. Ben napayım eşim marketçi 22:30 da arıyolar gel market aç diye 1:30 da geldi adam bitap ve bi o kadar kalabalığın içinden. Senin ekmeksiz kalman mı daha zor benim virüs kapmam mı Bi empati yapın ne olur 🙏🏼 Ekmek un su tuzdur kolaydır yapılır yapılmazsa da fırınlar açık arıyosun getiriyolar bu kadar . sözüm size değil yanlış anlaşılmasın ama yorum hiç hoş değil. Bakanlığın yaptığı hiç uygun birşey değil. En azından gündüz söylenebilirdi yada hafta içine yayılabilirdi madem böyle birşey var. Hiç olmadı oruç tutulurdu ya ramazanda oruç turmak için millet can atıyor şimdi de tutulurdu hemde harika olurdu. Milletimiz bilinçsiz devletimiz hazırlıksız.. söylenecek başka birşey yok..