Deletedmom124 Deletedmom137 ahahahaa süper olurdu ondan 😀😀😀 en sağlıklısı adam biliyor işi eger mantar Felan olursan ondan giy pamuklu hiçbirsey kaaz sende 😂😀
RanaaT Burcutmbl ama öyle deme yarın havalar iyi olacaktı millet dokağa çıkacaktı daha beter olacaktı iyi oldu böyle
Fiis meliccccc Bence ambulans yada polisi arayın sağlık yani can tasiyosnz büyük ihtimal onlar götürebile yada çözümü vardr arayıp bilgi alin istersenz
Pnr22 Tontinimontin rabbim günah yazmasın inşallah ama kontrolümüz var virüs sayesinde çıkamıyoruz kasık var yürüyüş yapmak istiyoruz korkudan çıkamıyoruz Allah sonumuzu hayr etsin inşallah sağlıcakla bebeklerimiz dünyaya gelsin
RanaaT Deletedmom337 kesinlikle ama ben ramazan da da gelecek diye düşünüyorum şimdiden göz dağı veriyolar gibi hani bakalım 2 gun ne olacak gibisinden
Deletedmom124 Mervemm kız susun millet derde düşmüş biz don atlet maske derdine dustuk mahfederler şimdi bizi bir tek bize yaramadı herhalde sokağa çıkma yasağı tam çıldırdık 😅
Mervemm Deletedmom124 birazda topa tutuluruz meraj atmayın🤣🤣🤣🤣 adminler şikayet ederler bizi dalga geciyoz diye
Beyzoli meliccccc neyse üzülüp kötü düşünme bunda da bi hayır vardır belki gitsen hastaneye kötü bişey olacaktı bu iki günlük süreçte istirahat et sakın ağlayıp üzülme daha kötü bu
Deletedmom124 Deletedmom137 colaui ne yapıyor emmi acep ay çok tatlı dünya umurunda değil cola mi aserdi karısı acaba 😀😀😀yurdum insanı iste
RanaaT acelyaorg cidden yaalt tarafı 2 gün ay millet kafayı yemiş gibi uçuştular şok resmen cahil dolu
Aysegulccc RanaaT olsa ne olur. Önüne geçmek için yapıldı ama marketler de insanlar yapış yapış nerdeyse… daha da artmasın da bu durumda.
Aslihansan RanaaT az diyorum. En az 1 hafta olmalıydı o da en az 😑çok geç alınmış bi karar malesef ki.
RanaaT Dilekeskisanecrin bilinçli mi millet 2 gün için böyle 1 ay falan gelse ne olacak allah ım düşünmek istemiyorum
RanaaT Deletedmom137 yahu bizim mahallede herkes indi ben de balkondayım içeri girin diyorum bir baktım kadının biri ihtiyacı yok sırf Facebook ta canlı yayın yapmak için inmiş te yarabbim 😂😂
RanaaT bilaloguzunannesi ahaha ya cidden telefonun parlaklığını görüncetrk kolla bakkalın önünde durdu başladı çekmeye sinirden gülüyorum ama bir yanımda sinirli psikolojimizi bozdular 😂😂