Tuba_41 meliccccc canım benim yarın randevum vardı iptal oldu diye gitmicektim hastaneden aradılar beni randevunuza gelcek misiniz muayene devam ediyor dedi yarın gideceğim
Aygul01 Fulyasare aynen öyle ya vallahi ne tuhaf insanlar var yemin ederim devlete hakaret edecek kadar cahilleşmis millet. Ama sana birsey diyimmi canım bu yasağı arttıracaklar bence su an deneme yapıyorlar gibime geldi. Hani belki bu şekilde insanlar bilinçlenir diye. Kimse ciddiye almıyor canım ya kac haftadir bizim burda anons ediyorlar çıkmayın etmeyin diye ihtiyacı olana biz geleceğiz getireceğiz diye kimse takmadı yaşlısına gencine yasak koydular ertesi sabah gencin bir tanesi takmamış çıkmış 700 tlde cezayida yedi. Bunun gibi kac vaka. O yüzden bence bu bilinçlendirmek için gibi bisey gibime geldi…
Ozgee11 Aygul01 İBBnin haberi bile yokmuş bı alt yapı olusturulmamış. İnsanlar dipdibe kuyruk oldu burda. Fırında da kavga çıktı. Çünkü yasak var dediler genelgeyi 1 saat sonra yayınladılar. İkisi beraber yayinlansa böyle olur muydu ? 2 saat içinde virüs iyice bulaştı. Suçlu kim şimdi?
Fulyasare Aygul01 yok kız yanlıs yazmısım 3bin bilmem kac lıraymıs sokaga cıkma yasagı ıhlalı. Ya mıllet sanıyorkı aman sana bısey olöasın o yuzden evde kal denıldıgını sanıyor. ondan yok bana bısey olmaz dıye cıkıyolar. Halbukı asıl sende bısey varsa evde durda barı mıllete bulastırma dıye evde kal dıyolar. Duyarlı ol dıyolar. Anlamıyolar. Illa basımıza polıs askermı dıkılsın saglıkta duyarlı olmak ıcın bak smdı yasak geldı sokaklar daha da doldh daha da yaycaklar. Bıde avrupaya laf edenler var herseyı yagmaladılar turkkye oyle bısey yapmadı dıye. 2 gun yasak dedıler sankı yıllarca yasak gelmıs gıbj 🤦♀️🤦♀️🤷♀️
Zlhb RanaaT çok iyi olmuştu taaa ki millet dip dibe market kavgası edene kadar🤦🏻♀️ Ulan 2 gün ya 2 gün dahada yayıldı sayelerınde dahada gıtmez bu illet😭
PINAR14 RanaaT sanki daha kötü olacak gibi millet sanki aç kalicakmis gibi sokaklara döküldü bnde alışverişimi bugün tamamladım ıyiki tamamlamışım dedim😊
Aygul01 Ozgee11 onlarda dipdibe kuyruk oluşturmasaydı kıtlığa mi giriyoruz hayırdır alt üstü 48 saat hemen bi panik sokaga dökülmeler filan. Bizim burda ki cerezcide bile kuyruk varmış🤦🏻♀️ Çerezi ne yapacaksın ya bu saatte sacma sapan şeyler icin çıkıyorlar. Çıkmasınlar Allah Allah.
tugrulefe_5409 kocaelinde önce anne sonra bebeği ölen anne haberini öğrenince çok kötü oldum. Allahım korusun bizi bebislerimizi
dnmtgny Kızlar merhaba, bir şey sormak istiyorum. Benim yarın detaylı ultrasonum var. Hastaneler açık ama karantina gelince nasıl gidicem sıkıntı olur mu diye düşünmeye başladım. Ne düşünüyosunuz böyle bir durumda hastaneye gitmeme izin varmıdır?
_Mother_ dnmtgny canım onu sen artık 155 i arayıp öğrenecen gelsinler birlikte gidin yada randevun olduğuna dair belge al hastane atabilir ise
Degisken Saat 22.00 de haber verince insanların kuyruk oluşturacağını bile bile yaptılar. Bizde istiyorduk yasak gelsin diye hep diyordum onu da saat 22 de haber verir bunlar diye. Öyle de oldu. Sosyal mesafe kalmadı sokakta şuan.
Deletedmom137 Deletedmom124 sevgili bakanıma buradan tşklerimi iletiyorum😂acaba daktıra gidebilcezmi😁
Deletedmom124 Deletedmom137 serbest bize canım gidebilirsin salı günü randevum var benim de ayrıca asker esiyim bunu kullanmadım hiçbir yerde kullanmak istemiyorum üstelik hamileyim üstüne üstelik bir de anneyim cucukum var yani Allah korusun hastalandı mecbur yani kimliği saklıyorum kimseye göstermiyorum yeter gayri 🤭
Elifege Deletedmom137 fırın ve eczaneler açık olacak diye açıklama yapıldı ama sokağa çıkma yasağı varken nasıl gidilecek onu bilemiyorum🙄
Deletedmom124 Elifege canım karnimizi da görmüyorlar mi? Yani koca göbek ben mahsus itttiriyorum iyice de öne buyrun buyrun diyorlar bugün arabayı park etcem normalde park edemezsin adam çıkınca rahat çıkın daha geniş park edin siz dedi hemen kimse önünüze koymasın arabayı dedi anlıyorlar yani halimizi 😀
Aygul01 Fulyasare canım ben kendim Hollandalıyim ve bana İnan Türkiye’nin aldığı önlemleri Maddi manevi yaptığı yardımları başta Hollanda Avrupa almadı yapmadı buna İnan yani. Almadığı içinde vakaları cok fazla! Avrupa’yı beğenen Avrupa’ya gider bu kadar basit.