FatmaDeva Merhaba sevgili anne adayları şuan 7. Haftamdayım Bugun saglık ocagından bilgilerim alınmak için arandı ve 30 yaşima yeni girdim 2 li test yaptırmanızı tavsiye ederim yastan dolayı dedi . İlk gebeliğim benimde aceba 30 yaş ve üstü riskli mi
Sevtapdemir FatmaDeva ben 26 yaşındayım bana da yaptırmanızı öneririm dedi herkese öneriyorlar yani merak etmeyin
Ysmnkrbnskr FatmaDeva 30yaş riskli gebelik gibi ima neden oluşturmuş ki. Testi herkes yapıyor ama çok net sonuç vermiyormuş doktorların da dediğine göre
pyymamm FatmaDeva ikili zaten hep yapılan bir test yasınızla alakası yok bence birde 35 sonrası falan riskliydi sanırım
FatmaDeva zeyzey95 benim bi tanıdım 40 yaşinda dogurdu gayet sağlıklı çoçuk ilk gebelığim oldugu için korktum Allahım herkese sağlık sıhhatli bebekler nasip etsın 🙏🙏
pyymamm FatmaDeva zorunlu değil evrt ama coğunlukla yapılıyo ikili . Diğerleri yapılmıyo ikili iyise zaten
DenizEnsar Ben yaptırdım ve de değerler yüksek cıktı napicagimi bilmiyrm 3lu tarama testlerini yaptırırsam yine bisey çıkarsa yikilirim Allahım yardım et
Pnrr06 FatmaDeva 2li test kaç yaşında hamile kalırsan kal önerilen bi test zaten canım ayrıca risk grubu 30 değil 35 yaş ama öyle düşünme nasibinde varsa zaten 18 yaşında bile olsan olur
Derin_Demir FatmaDeva allah korusun bebeğinizde bir sıkıntı olursa aldırmayı düşünmüyorsanız hiç yaptırıp kafa karıştırmayın bence. Ben bilinçli anne olmak isterim dedim yaptırdım. Detaylı ultrasona kadar hamileliğim zehir oldu. 33 yaşındayım risk çıktı amniyosentez denildi yaptırmadım ama çok sıkıntı yaşadım.bu restler ihtimal sadece kesinliği yok