Tbaaa Tutku0614 ben 35.haftamdayım. Kontrole yeni gittim ve ebe bana yürüyüş için çıkma dışarısı malum pilates topu al ve söylediğim hareketleri yap dedi onun dışında da squat ve bacak esnetme hareketleri. Normal doğuma çok yardımı olur ve merdiven varsa çok değil bi iki kat in ve çık dedi
Deletedmom133 Tutku0614 ben yaptim da be oldu her gun 5bin adim sonuc 0 aciklik bebek ters ve zorunlu sezeryan ilgisi yok yani pek
il-cn Tutku0614 evet evet onlar zıplıyorsa zıplamıyorum. Koşuyorlarsa koşmuyorum yürüyorum. Daha dinç hissediyorum kendimi inan yaptikça.
Mekamu Valla ben dayanamıyorum son günlerde tekrar çıkmaya başladım yürümeye, özelikle kimselerin olmadığı taraflara doğru en azından 3 bin adım atmaya çalışıyorum.
il-cn Mekamu Beni de en çok kamçılayan adımsayar saatim oluyor. En azından 6 bin adımı görmeden uyumak istemiyorum.
Mekamu il-cn ah ben 6 bini göremiyorum artık zaten birkaç saatte bir sancı başladığı için 🤦🏻♀️ bir gün yapsam bir gün dinlenmem lazım bel ağrısıyla geçiyor 😔
il-cn Mekamu yaa Allah yardımcın olsun ben daha 22.haftamdayim o yuzden rahatlikla yapabiliyorum. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin :)
Mekamu il-cn amin inşallah.. Şuan en güzel haftalardasın. Yapabildiğin kadar yap.. Ben o haftalarda çalıştığım için 20 bin adımın altını görmüyordum. Haftasonları da sıkıntıdan egzersiz yapıyordum enerjim vardı. Doğumu etkilemese bile yine de çok güzel oluyor çünkü ben çok geç ağır hissettim KENDİMİ. hareketli hamilelik en iyisi.. 38. Hafta bitmek üzere ama herşeyi kendim yapıyorum yine.
il-cn Deletedmom133 bizler elimizden geleni yapalım da nasil gelecegini bebek belirliyor ne de olsa. Kendi sağlığım için de yapıyorum ben bunu, yiyip surekli yatmaktan iyidir diye dusunuyorum.
mmylmz Tutku0614 evde hareket yap canım gerekırse apartmanda merdıven ın çık. evde otur kalk cok hareket var ınternetten aç