Umaaay24 Kızlar 2 gün önce değerim 240’tı. Bugünkü sonucum 385 çıkmış. Herkes iki katı artıyor diyor benim tam iki katı değil ama size nasıl. Pazartesi doktora gidicem zaten ama bir de size sorayım dedim
Dygggkcr Umaaay24 aynı yerde ve aynı saatlerde mi kan verdiniz bunlar da etkiler değeri. Ayrıca yüzde 60 lık artışa da normal diyor doktorlar
Umaaay24 mmylmz bugün yine verdim şimdi internetten baktım sonuç çıkmış pazartesi doktora gidicem göstermeye
mmylmz Umaaay24 canım dün verdın bugun böyle olması normal 2 gun olmadıkı daha. yarın ver ona göre hesapla. 2 gun demek öyle olmuyor yanı. pzt verdiysen salı vermeyeceksin çarşamba vereceksınki 2 gun olsun. bence düşük degıl 1 gune göre
mmylmz Umaaay24 tamam panık yapma pzt doktora gıdersın canım. hıc yukselmese kötü derım ama yukselme var sonuçta. tekrar verırsın kan pazartesi. hayırlısı olsun
zeyzey95 Umaaay24 o zaman biraz düşük işte 480 falan olması lazım ama dediğim gibi böyle olan var en basiti ben 🤣 ilk 423 çıktı 4 gün sonra 1600 olması gerekirken 600 çıktı şimdi 9+1 olduk stres yapma.