Azizetayfun_1 Merhaba anneler. Ben tetanoz aşısı hakkında bilgi alacaktim. Herkes farklı bisi soyluyor. Bugun asiyi oldum ama etrafımda bir sürüde olan var ne bebeklerin de ne kendilerin de hicbir sıkıntı yok sizden de yorum almak istiyorum
Busradonmezus Azizetayfun_1 tetanoz asisi doğum esnasında herhangi bir komplikasyon un gelişirse diye neşter vs yapılan bir aşı. Yani senin başına gelmeyecek diye bir şey yok. Suan eline bıçak saplansa acilde tetanoz vururlar kana bir sey karismasinn diye
dfnomr Azizetayfun_1 bende iki dozunu da yaptirdim şu salgin doneminde asinin onemini bir kere daha anlamis olmamiz lazim iyiki yaptirmissiniz aşı önemli
TeacherS Azizetayfun_1 benim de kafam çok karışık bu konuda eskiden aletler bu kadar steril olunmadığında skntı olabiliyormuş ama şu an herşey çok temiz diyorlar ve doktorlar ilaç tüketiminde bu kadar dikkatliyken tetenoz gibi ağır civa içeren aşıyı yaptırmaları da soru işareti diyorlar tabi ben 1 doz da olsun mecbur yaptıracağım şimdilik böyle düşünüyorum fikrim değişe de bilir bilmiyorum
Symcvk Asıl eskiden bu aşı yok canım 10 yaş çocuğu olan insanlara soruyorum yaptırmadım diyor bende korktum şu dönemde gitmeye ama dün gittim ve oldum bütün önlemlerimi aldım zaten 2 dk sürüyor hiçbir yere değmeden hemen eve geldim