Merve6475 Kızlar 27+5 ikizlere hamileyim balık falan çok yemiyorum diye regenesis max a baslıcam decavit kullanıyordum şimdi regenesise başlayınca decaviti kescemmi ikisinide iceyimmi? Sormayı unuttum doktora
Deletedmom138 Merve6475 decaviti bırak kuzum zaten regenesis max daha kaliteli. çoook fazla multivitamin alımı zararlı olur bir tane yeterli
Melisaycl Merve6475 bana doktorum ilk hamileligimi ogrendifim zmanlar regenesis verdi folik asit kesinlikle kullanilmasi gerekiyomus iki kutu kullandim oyle verdi ondam sora decavit vermisti onu kullanmistim bi kutu
Merve6475 Deletedmom138 dogru diyosun kuzum öyle yapayım o zaman bide geç kaldım ya düşün 28 haftalık oldum daha önce baslamam lazımdı bence hamileliğim boyunca Yedigim balık sayısı 5 kereyi gecmez 😢
Deletedmom138 Merve6475 bende hiç yemiyorum hep alıcaz diyoruz şimdi de sokaga cıkma yasagı geldi haha şansıma bak.. olsun regenesis max çok iyi ben çok memnun kaldım gerçekten ne bi bulantı nede tiksinme yapmadı
Echche Doktor birini bıraktırıp ötekine başlatıyor. Sonuçta günlük alman gereken aynı vitaminler var içinde, sadece omega 3 eklenmiş. Takip et kendini ama biraz iştah açıyo bence Regenesis. Doktorum da öyle demişti
Echche Merve6475 canım iştahı açılmayanda var forumda yazdı arkadaşlar görmüştüm. Benimkini açtı 😀 doktor açar demişti zaten belki sende olmaz. Ekstra iştah açılması yaşarsan hap yüzünden oluyor aklında olsun. Sen çok almamışsın zaten maşallah 🧿
Echche Merve6475 evet canım doğru diyorsun 😀 çok faydalı bebeğin gelişimine için rahat olsun, öptüm seni hoşçakal 🥰