Melisan Azrazumra lansinoh tekli mi ikili mi kullanıyorsun canım? Ben nedense hep ikiliye gidiyorum,tekli istemiyorum ama kullandığın için sorayım dedim :)
Melisan Bahar1 manuel de zorlanmıyor musun? Yani yorucu olmuyor mu? O yüzden elektrikli istiyorum ben şahsen,hem uzun sürüyormuş hemde yorucu oluyormuş deniliyor. Senin görüşlerin nedir canım?
Melisan busraburcak ciğer geliştirici iğne mi? Yoksa düşük önleyici erken doğum önleyici mi? Aman dikkat et canım sen yorma kendini yardımcı olsunlar bence yorma kendini
busraburcak Melisan kuzum prulaton vuruldum düşük önleyici annem çalışıyor bide uzak oturuyoruz eşim var Allahtan
Melisan busraburcak Allahtan canım dikkatli ol hep uzan benimde riskli benimde eşim yapıyor herşeyi temizliği de yemeği de yatıcaz yapacak birşey yok yani yat dinlen canım
M-o-r-58 Melisan biberon chicco kullandık sorun yaşamadık anne göğsüne benziyo. Pompayı Manuel aldık ama sık sık işkence gibi elim çok yoruldupundan artık yapasım gelmemişti sütüm aktı gitti çoğu zaman 😌 marka olarak lansinoh bende iyi diye duydum. 👍🏻
Melisan M-o-r-58 chicco beni iki arada bırakıyor aklımda avent yenidoğan seti vardı ama chicco anne göğüs ucuna benziyor densiği için kararsızım şahsen..
Melisan M-o-r-58 birşey soracağım chicconun hangisini aldınız biberon da natural olanı mı yamuk gibi yani ağzı göğüs ucuna benzeyen o mu