akovalardan Nazanesila ben geçen aradım sağlık ocağı ebesi cihazımız daha 18.hastalığa uygun deil biraz daha büyümesi lazım dedi .
nil_sugra Nazanesila evet dinleniyor. Kalp atışı duyulduğundan itibaren gidip dinleyebilirsin. Ben 15 gün önce tedirgin oldum gittim ebe istersen her gün gel dinleyelim demişti. Şu an 14+6 haftalığım
Nazanesila senemyavas canım 14undede randevum var allahtan benm.bulunduqum şehire qelmedi qerci qelsede iki qun yasak qeldi uzatma olmazsa eqer
Zeyno_65 Nazanesila ben tetenoz aşımı olmadan once 2 sinde de dinlediler. O yüzden o küçük cihaz var ellerinde dinliyorlar diye biliyorum.
Nazanesila Zeyno_65 evet dinlediklerini biliyorum canım sadece aksam acilde dinleyen olurmu hani ilçe ve malum sağlık ocağı qece ebe varmı yokmu die sormstm
senemyavas Nazanesila iyi bari sevindim ama ihmal etme lütfen. uzayacak gibi 2 günle bir şey elde edilmez. Yavaş yavaş alıştıracaklar uzatacaklar
Nazanesila senemyavas yok ihmal edemem zaten bir bucuk aya yakın oldu qtmeyeli artk 31.haftaya qrdm erteleyemem
senemyavas Nazanesila tamam canım çok dikkat et kendine bebişine Allahım korusun tüm meleklerimizi böyle bir zamanda