Ecrinbzkrt 12454 ben folic-1 kullanmıstım oda cok iyi cnm butun besın takvıyelerı vardı içinde gebe olmadan önce baslamastım doktorumda devam ettırmıstı
Narenin 12454 bende folden QF kullanıyorum doktorum ve eczacı bir arkadaşım çoğu folik asitten iyi olduğunu söyledi bende o yüzden ona başladım
Aydeniz09 12454 Benim doktorum da folibol için at çöpe gitsin asla önermiyorum dedi nedenini sormamıştım aklıma gelmedi sormak. Multifol kullandım ilk 3 ay
Ecrinbzkrt 12454 hyr hıcbırsey olmadı bı yan etkısını gormedım aldıgımız ilac degıl kı besın takvıyesı hanı yan etkısı olcagını yenı duyuyorum cnm valla
Sumru Ben 2 ay folbiol kullandım 3.cü ayımda gyno ferro sanol ( Demir - folikasit- b12 içeren )ilaç içiyorum Folbiolu Bi kaç kişiden okudum da nesi var bu ilacın anlamadım ☺️
Gamzebasaran Folic-iod hamilelik öncesinde başladım hiçbir yan etkisi olmadığı gibi gebeliği kolaylaştırdı
Deletedmom191 12454 Folidoce kullanıyorum 2 kaybım var kürtaj oldum kalbi duruyor bu sefer doktorum Folidoce +b12 iğne+d vitamini ve coraspirin başlardım bu sefer sıkı ilerliyoruz gerisi rabbimin takdiri 😊🤲